Лайм

Нова скандальна заява: Олег Скрипка сказав, що фемінізм зупиняє популяцію людей

Артист поділився думкою про жінок

Український виконавець Олег Скрипка відзначився новою скандальною заявою. Нагадаємо, нещодавно артист розкритикував фемінізм у Європі та похвалив українок, які "шанують чоловіків", а цього разу висловився щодо зниження популяції людства. В інтерв'ю для YouTube-каналу Наталії Влащенко співак заявив, що на популяцію негативно впливає фемінізм, ЛГБТ, війна та епідемії.

Читайте також: Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок.

Фото: instagram.com/o.skrypka

"У людства є два механізми: один механізм, щоб розмножуватися, а інший - щоб зупинити популяцію. На жаль, є такі страшні інструменти, як війна, щоб зупинити популяцію людей. Є хвороби, епідемії тощо... Є фемінізм, щоб зупинити [популяцію]. Є ці... ну, ЛГБТ та вся історія", - заявив він.

Після цих слів Скрипка поспішив запевнити, що "не проти" феміністок та представників ЛГБТ, але виступає "за здорове суспільство".

"Щоб Україна розвивалася та процвітала, має бути основа – це здорове суспільство як у хасидів. Як у справжніх українців. Ось у моєму колі четверо дітей – це мінімум. Українці повинні не відставати від хасидів. А якщо ти хочеш мати чотирьох дітей… Ну, в такій родині фемінізм зупиняє популяцію, - вважає співак. - У тому-то й справа, що немає поваги одне до одного. Якщо ми обожнюємо жінок, а жінка поводиться як головна - це БДСМ, це не сім'я. Має бути повага партнерів" .

На питання ведучої про те, як артист буде поводитися, якщо хтось із його дітей буде кохати людину своєї статі, Олег заявив, що не буде проти цього. За його словами, за будь-яких обставин він залишиться батьком для своїх нащадків:

"Це моя дитина. Вона завжди для мене буде моєю дитиною. І я так дітям і говорю: "У нас з вами можуть бути різні стосунки, різні історії, але ви завжди будете моїми дітьми. Я завжди буду вашим батьком". Дитина може помилятися, я можу помилятися, але стосунки батьки-діти - вони повинні завжди зберігатися".

Читайте на тему: Іде інформаційна атака: Олег Скрипка прокоментував скандал через виступ з росіянами.

Фото: instagram.com/o.skrypka

Нагадаємо, разом із дружиною Наталією Сидь Скрипка виховує чотирьох дітей: синів Романа та Устима, які народилися у 2005 та 2008 роках, та дочок Олесю та Зоряну, які з'явилися на світ у 2010-му та 2012-му.

Першою дружиною артиста була француженка Марі Рібо, з якою він прожив сім років. Познайомилися ексзакохані під час приїзду українця до Парижа на початку 1990-го. Після повернення в Україну Скрипка познайомився із Наталією, яка стала його другою дружиною.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита