Лайм

Олег Скрипка розкритикував фемінізм у Європі і похвалив українок, які "шанують чоловіків"

Музикант порівняв українок та француженок

Першою дружиною Олега Скрипки була француженка Марі Рібо, стосунки з якою тривали сім років. Нині лідер гурту "ВВ" живе у щасливому багаторічному шлюбі з українкою Наталією Сідь, яка подарувала йому чотирьох дітей. У подкасті STAND UP BATTLE музикант розповів, чим відрізняються французькі жінки від українських.

Читайте також: Гурт ВВ випустив спільний кліп з сином Олега Скрипки.

"Українські жінки - вони хазяйновиті, вони і сексуальні, вони і розумні, вони як менеджери, вдома роблять затишок і шанують чоловіків. А європейські жінки - вони феміністичні. А фемінізм - це жіночий егоїзм. Є певна ієрархія і є як би самоповага і повага до партнера. І цей фемінізм... дійсно є у жінок самоповага до себе і немає поваги до чоловіка, - заявив Скрипка. - І воно насаджується в нашу культуру і ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця".

Фото: instagram.com/o.skrypka

Музикант називає це "поганим вихованням жінок", яке панує у всьому світі.

"І в Україні ці інстасамки – це просто погане виховання жінок, вони просто не виховані. Але не всі. Та золота жінка вона на дні, її просто треба дістати та сказати: українська жінка – ось це", - заявив Скрипка.

Читайте також: Тероборона Барселони: Олег Скрипка висловився про українських артистів, які залишаються в Європі.

Лідер гурту "ВВ" вважає, що саме батьки мають правильно виховувати доньок.

"У мене дружина – львів'янка, і я дуже вдячний своєму тестеві, бо він дуже правильно виховав свою доньку. Вона має господарність та повагу до чоловіка. Але вона творча людина, вона пише вірші, вміє малювати, вона особистість. Жінки мають бути особистістю, і у боротьбі за особистість жінці треба не втратити, у хорошому сенсі, патріархат з елементами матріархату, який є у нас в Україні”, - вважає Олег Скрипка.

З француженкою Марі Рібо Олег Скрипка познайомився у Парижі на початку 1990-х. Коли музикант вирішив повернутися в Україну, їхній шлюб розпався. Розставання виявилося дуже болючим, тому колишнє подружжя не підтримує стосунки.

У 1997 році співак познайомився з Наталією Сідь, яка у 2005-му стала його дружиною. У цьому шлюбі народилося четверо дітей: Роман (2005 р.н.), Устим (2007 р.н.), Олеся (2010 р.н.), Зоряна (2012 р.н.).

Раніше Олег Скрипка поскаржився на відміну концертів у Швейцарії через росіян.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита