Лайм

Цибульська відповіла на скандальні слова Олега Скрипки про погане виховання жінок

Артистка не стала стримувати емоцій

Співачка Оля Цибульська прокоментувала слова свого колеги, артиста Олега Скрипки, про фемінізм та погане виховання жінок. Виконавиця оприлюднила відеозвернення, у якому сказала свою думку з цього приводу.

У ролику в Instagram зірка наголосила, що кожна доросла свідома людина має це право – вирішувати, яким життям їй жити. "Шановний Олег Юрійович. Звертається до вас Ольга Павлівна з Instagram - ви казали, що саме тут водяться оці неправильні жінки, в яких хочеться відкопати золоте. Так золоте в мене батьки заклали з самого дитинства. І я зрозуміла ще в дитинстві, що я, як дівчинка, як жінка, народилася не лише для того, щоби менеджерити вдома чоловіка і доглядати за ним", - заявила Цибульська.

Читайте також: Остапчук дорікнув Дантесу, Єфросиніній та іншим зіркам, який засудили його слова про жінок.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Оля наголосила, що гендерної ієрархії у здоровому суспільстві не місце, оскільки жінка може як присвятити себе сім'ї та домашнім справам, так і взяти до рук зброю та захищати своїх співвітчизників на фронті. І "поганим вихованням" у такому разі є той факт, що деякі чоловіки не розуміють таких простих речей:

"Хтось з нас присвячує себе сім'ї і дітям, що дуже складно і дуже шанобливо, і дуже круто. Хтось вирішує будувати кар'єру. Хтось хоче пряцювати в інстаграмі. А хтось із дівчат прямо зараз зі зброєю в руках і мене, і вас захищає на фронті. Ієрархії за гендером в нормальному суспільстві не існує. І погане виховання - це не розуміти таких простих і важливих речей".

"Фемінізм - це не про зневагу до чоловіків! Це про ЛЮБОВ ДО СЕБЕ і повагу до усіх, хто розуміє, що ніякої ієрархії за статтю бути не може! Ніде! Жінка може бути, ким захоче: домогосподинею, кар‘єристкою, мамою, чайлдфрі, захисницею на фронті, чи ба більше — поєднувати в собі все, бо так нам хочеться і маємо на це повноцінне право", - також зауважила співачка.

Читайте на тему: Ольгу Сумську присоромили за фото з відпочинку під час війни: акторка відповіла хейтерам.

Нагадаємо, у подкасті STAND UP BATTLE Скрипка заявив, що українки відрізняються від європейських своєю хазяйновитістю та повагою до чоловіків. "Українські жінки - вони хазяйновиті й вони сексуальні, розумні. Вони як менеджери, вдома роблять затишок і шанують чоловіків, у нас є така штука. А європейські жінки - вони феміністичні, а фемінізм - це є жіночий егоїзм. Насправді є певна ієрархія, є самоповага і повага до партнера. Фемінізм, дійсно, є там самоповага у жінок до себе, а немає поваги до чоловіка. І воно насаджується в нашу культуру. Ми це втрачаємо, але, на щастя, не до кінця", - висловився він.

При цьому, на думку музиканта, у світі присутнє так зване "погане виховання у жінок", а в Україні є інстасамки - повна протилежність "золотих жінок", яких, за словами Скрипки, потрібно відшукати:

"В Україні ці "інстасамки" - це просто погане виховання жінок, вони просто невиховані, але не всі. Знову ж таки та “золота жінка” там є на дні, її треба дістати і сказати: "Українська жінка є оце".

Фото: instagram.com/o.skrypka

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни