Лайм

Дизайнерка Валерія Гузема вдруге стала мамою і дала дитині незвичне французьке ім'я: фото

Засновниця відомого бренду поділилася своєю радістю

Українська дизайнерка Валерія Гузема, чиї прикраси доповнюють образи Олени Зеленської, народила другу дитину - доньку. Про поповнення у сім'ї засновниця ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry повідомила в Instagram.

Крихітка з'явилося на світ ще 17 вересня, проте новиною вже двічі мама поділилася лише зараз. 32-річна підприємниця показала серію фотографій, на яких можна побачити частину обличчя новонародженої дівчинки та її маленькі ніжки, а також, як старший син Гуземи зустрічав маленьку сестричку вдома.

Читайте також: Тарабарова після народження третьої дитини розповіла, чи буде виїжджати з чоловіком з України.

Фото: instagram.com/valeriya_guzema

Валерія Гузема та її чоловік Тимур Фаткуллін дали доньці французьке ім'я. "Селін. 17.09.23. Зроблено в любові і для любові" - підписала фото щаслива мама.

Фото: instagram.com/valeriya_guzema

Фото: instagram.com/valeriya_guzema

Старшу дитину дизайнерки та чемпіона з авіаспорту звуть Тимур - хлопчика назвали на честь батька. Нині синові пари два роки. В інтерв'ю Vogue UA Валерія зізнавалася, що вони з чоловіком мріяли, щоб різниця між дітьми була невеликою.

Фото: instagram.com/valeriya_guzema

Зараз Гузема живе на дві країни – Україна та Іспанія, куди вивезла сина та маму на початку великої війни. "Коли я в Україні сумую за дитиною. Коли за кордоном сумую за чоловіком", - зізнавалася дизайнерка.

Фото: instagram.com/valeriya_guzema

Валерія Гузема створила бренд Guzema Fine Jewelry у 2016 році. Ювелірні прикраси з білого та жовтого золота носять українські знаменитості, такі як Джамала, Маша Єфросиніна, Катерина Осадча та перша леді України.

"Я познайомилася з Оленою ще перед інавгурацією її чоловіка Володимира Зеленського, - розповідала дизайнерка "Вікнам". - У Олени загалом є цілий ювелірний "гардероб" з виробів нашого бренду, вона щоразу з колекцій щось для себе обирає. Мені вкрай приємно бачити її мінімалістичний стиль загалом і те, що вона обирає для нього українські бренди, як і прикрас, так і одягу. Це надихає розвивати українське".

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Валерія Гузема стала учасницею унікального проекту – власниця ювелірного бренду разом із українськими зірками зачитала вірші Ліни Костенко.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита