Лайм

Ріанна вперше показала новонародженого сина і розкрила його ім'я: фото

Співачка влаштувала сімейну фотосесію

Наприкінці серпня західні таблоїди повідомили, що Ріанна народила сина, ім'я якого розпочинається на букву R. Через місяць співачка підтвердила, що знову стала мамою, і розповіла, як назвала другу дитину.

Ріанна і репер ASAP Rocky (справжнє ім'я - Ракім Майєрс) влаштували сімейну фотосесію з двома дітьми. Першу зйомку новонародженого сина пара довірила Майлзу Діггзу. Зірковий фотограф поділився в Instagram першим кадром, під яким Ріанна й підтвердила, що в них із музикантом тепер двоє хлопчиків.

Читайте також: Репер ASAP Rocky похвалився прикрасою з літерою Z та розгнівав українців: фото.

Фото: instagram.com/diggzy

"Хлопці Майєрс", - написала вона у коментарях. На знімку репер тримає на руках новонародженого сина, якого батьки назвали Ріот Роуз, а його старший брат RZA обіймає маму за ногу. Таке ім'я зіркові батьки обрали невипадково, вони хотіли, щоб воно теж починалося з літери "Р", як і в старшого сина.

Більше фотографій Діггза на своїй сторінці опублікувало видання Vogue. Нагадаємо, що саме Майлз став першим, кому в лютому 2022 року вдалося сфотографувати Ріанну, вагітну первістком. Фотограф опублікував знімки в Instagram, після чого вони розлетілися мережею і стали справжньою сенсацією.

Фото: instagram.com/diggzy

Про другу вагітність співачка оголосила у лютому 2023-го. Під час свого виступу на американському футболі Super Bowl LVII Ріанна постала перед публікою в червоному комбінезоні, демонстративно розстебнувши блискавку і погладивши кругленький живіт.

Фото: instagram.com/diggzy

Чутки про роман Ріанни та ASAP Rocky вперше з'явилися у 2013 році, коли вони разом виступали у світовому турне співачки Diamonds. Пізніше в обох були інші стосунки. У травні 2021-го репер завив, що перебуває у стосунках з Ріанною, яку назвав коханням всього свого життя.

Фото: instagram.com/diggzy

Фото: instagram.com/diggzy

Фото: instagram.com/diggzy

Фото: instagram.com/diggzy

Нещодавно Міранда Керр оголосила про вагітність - 40-річна супермодель стане мамою вчетверте.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували