Лайм

Ані Лорак заявила, що "ревіла від розпачу" через українців, які жартували про її підтримку ЗСУ

Співачка вважає хейт колишніх співвітчизників "несправедливим"

Ані Лорак - одна з артистів-зрадників, які відвернулися від України під час війни і продовжують будувати кар'єру в Росії. За таку позицію українці відплатили уродженці Чернівецької області влучним тролінгом. Вони так активно дякували їй за "допомогу ЗСУ", що в РФ її перевіряла Генпрокуратура, а концерти в російських містах почали скасовувати.

Читайте також: "Я не політик": Ані Лорак пояснила своє мовчання щодо війни в Україні.

Фото: https://www.instagram.com/anilorak/

Голова Федерального проекту з безпеки РФ Віталій Бородін розповів пропагандистському каналу НТВ, що Кароліна Куєк (справжнє ім'я Ані Лорак) "чиста перед законом" і не перераховувала гроші ЗСУ.

"Немає претензій у контролюючих органів. Так, справді пройшла перевірка щодо Лорак. Вона показала, що співачка на сьогоднішній день перед законом чесна. Сьогодні у нас усі питання до Ані Лорак знято, і я закликаю всіх інших лідерів громадської думки, політиків, юристів на цій темі більше не піаритися, тому що Ані Лорак перевірили практично всі служби", — заявив чиновник країни-окупанта.

Сама Ані Лорак у коментарі НТВ пізніше додала, що нападки українців та перевірки в РФ стали для неї справжнім випробуванням.

"Рівла від розпачу та несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а насамперед жінка і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано", - поскаржилася зрадниця.

Читайте також: Після зриву концерту в Анталії Ані Лорак похвалилася виступом в іншому турецькому місті.

Лорак щаслива, що їй дозволили виступати в Росії і навіть запросили в журі російського розважального шоу.

"Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама та підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно дзвонять і просять мене виступити в різних містах - це мене і тримає", - заявила Куєк.

Тим часом українці вирішили потролити MARUV, яка мовчить про війну та намагається будувати кар'єру під новим псевдонімом.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації