Лайм

За кілька днів мали святкувати 15 річницю: Сергій Танчинець повідомив про розлучення з дружиною

Колишнє подружжя виховує двох дітей

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець розлучається з дружиною Ганною. Днями подружжя мало відзначати 15-ту річницю шлюбу, але за кілька місяців до святкової дати прийняли рішення розійтися.

Про це музикант повідомив на своїй сторінці у Facebook, зазначивши, що коментарів на цю тему не даватиме. Причину розриву стосунків співак не назвав, проте написав, що винних у "цій ситуації" немає.

Читайте також: Дуже мало розмовляли: Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з Тіною Антоненко.

Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

"За ці роки ми пройшли не простий, але чудовий шлях разом, далі підемо кожен своїм. Я дуже сподіваюсь, що наші нові шляхи будуть для нас обох легкими та щасливими!, - написав Танчинець. - В цій ситуації винних немає. Просто таке інколи стається у житті. Ми підтримуємо хороші стосунки і залишаємося люблячими батьками для наших двох прекрасних діточок!".

Сергій попросив утриматися від осуду і з повагою поставитися до їхнього з Ганною рішення.

Фото: Facebook / Sergii Tanchynets

Співак Сергій Танчинець та режисерка Ганна Стефанська познайомилися на зйомці кліпу на пісню "Пташка" з дебютного альбому "Без Обмежень" - "Underground". У шлюбі у них народилося двоє дітей: дочка Анастасія (2009) та син Лук'ян (2018).

Читайте також: Г'ю Джекман розлучається з дружиною після 27 років шлюбу.

Фото: instagram.com/sergii_tanchynets

Після початку російського вторгнення Ганна, яка досконало володіє японською мовою, разом із дітьми переїхала в Токіо. Танчинець залишився в Україні, записався до тероборони, але за кілька днів вийшов з неї.

"У той момент, коли пішов із тероборони, я перебував за тисячу кілометрів від місця важливих подій, і ця перспектива мене не втішала. Я знайшов можливість залишити ряди тероборони та почати робити те, в чому я міг бути реально корисним. В мене є бус, є знайомі, які вміють збирати корисні речі, а отже, я можу відвезти щось важливе з точки А в точку Б. Паралельно можу давати концерти, які принесуть людям радість", - розповідав фронтмен "Без обмежень" в інтерв'ю Vesti.ua.

Фото: Facebook / Sergii Tanchynets

Раніше Сергій Танчинець розповів, як артисти-чоловіки виїжджають за кордон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо