Лайм

17 років були разом: колишній радник глави МВС Андрусів оголосив про розлучення з дружиною

Чоловік не став уточнювати подробиць

Голова правління Київської школи державного управління імені Сергія Нижнього, ексрадник голови Офісу президента та військовослужбовець Віктор Андрусів оголосив про розлучення із дружиною - депутатом від "Слуги народу" Галиною Янченко. Разом пара прожила у шлюбі 17 років.

Цією новиною Андрусів поділився на своїй сторінці у Facebook. Зокрема в соцмережах він залишив лаконічний пост, у якому подякував "усім, хто був з ними". "Друзі, наша сім’я з Галиною Янченко завершилася після 17 років спільного життя. Дякую всім, хто був з нами", - йдеться у публікації чоловіка.

Читайте також: Колишня дружина Войтенка пояснила, чому публічно звинуватила актора через рік після розлучення.

Фото: facebook

Прокоментувала розставання і колишня обраниця військовослужбовця. Вона у соцмережах також не була багатослівною та лише зазначила, що "прийшов час рухатися далі кожному своєю дорогою": "От і все. Наша сім’я з Віктором Андрусівим припинила своє існування. Вдячні один одному за 17 років загального шляху. Рухаємося далі, але вже кожен своєю дорогою".

Фото: facebook

Як відомо, колишні закохані виховують двох дітей - сина Аскольда та доньку Афіну. Донька експари народилася у 2012 році, а син - в 2016-му.

Тим часом у коментарях друзі та підписники бажають колишньому подружжю зберегти один до одного повагу та дружні відносини. Також користувачі мережі бажають їм сил та витримки.

Фото: facebook

Читайте на тему: Ми разом тільки рік: Дантес відповів, чи хоче одружитися з Дашею Кацуріною.

Нагадаємо, Віктор Андрусів - політичний та громадський діяч, радник голови Міністерства внутрішніх справ України та керівника Офісу Президента, виконавчий директор Українського інституту майбутнього (2016-2020). Засновник волонтерського проєкту "Добробат", "Шукай своїх", кандидат політичних наук, аналітик і публіцист.

Його колишня обраниця, Галина Янченко, займається не лише політичною діяльністю. Вона також є авторкою соціальної ініціативи "Прихисток". За версією журналу "Фокус", увійшла до рейтингу "100 найвпливовіших жінок України 2021" під 38 номером, а у березні 2021 року увійшла до топ-100 успішних жінок України за версією журналу НВ.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення