Лайм

Г'ю Джекман розлучається з дружиною після 27 років шлюбу

Пара зробила спільну заяву

Після Брітні Спірс і Сема Асгарі про розірвання шлюбу оголосила ще одна зіркова пара - Г'ю Джекман і Деборра-Лі Фернесс. Актори були разом майже 30 років, але тепер вирішили розлучитися, щоб "продовжити свій особистий розвиток".

Читайте також: Чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала і били його: Сем Асгарі вимагає грошей.

Про розлучення пара повідомила виданню People. У заяві колишніх закоханих сказано, що сім'я завжди була і залишиться для них "найвищим пріоритетом".

Фото: facebook.com/HughJackman

"Нам пощастило прожити майже три десятки років разом як чоловік і дружина в прекрасному, повному любові шлюбі. Наш шлях змінюється, і ми вирішили розлучитися, щоб продовжити наш особистий розвиток. Наша сім'я була і завжди буде нашим найвищим пріоритетом. Ми починаємо цю наступну главу з вдячністю, любов'ю та добротою", - повідомили Г'ю Джекман та Деборра-Лі.

Колишня подружня пара висловила сподівання, що шанувальники з розумінням поставляться до права на приватність, оскільки "їхня сім'я проходить цей перехідний період у всьому їхньому житті".

Фото: facebook.com/HughJackman

54-річний Г'ю Джекман і 67-річна Дебора-Лі уточнили, що це єдина заява про їхнє розлучення, і більше коментарів на цю тему вони не даватимуть.

Актори познайомилися у 1995 році на зйомках австралійського серіалу "Кореллі". Колеги закохалися один в одного і менш як за рік одружилися.

Фото: facebook.com/HughJackman

Пара виховує двох прийомних дітей – 23-річного Оскара та 18-річну Аву. Своїх дітей у акторів немає – Дебора перенесла два викидні, після яких народити не змогла. У шлюбі вони прожили 27 років.

У квітні цього року Г'ю Джекман, який переніс більше п'яти операцій через рак шкіри, повідомив про можливий рецидив захворювання.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ