Лайм

Щоб бути поруч з чоловіком: ведуча Валентина Хамайко заявила про бажання вирушити на фронт

Знаменитість озвучила свою позицію

Андрій Оністрат, чоловік української телеведучої Валентини Хамайко, захищає Україну в лавах ЗСУ. Жінка, якій спочатку важко було змиритися з таким рішенням свого обранця, наразі зізнається, що і сама б відправилася на фронт, проте є одне "але".

Детальніше про своє ставлення до військової справи Хамайко розповіла у інтерв'ю виданню bigmir.net. Так, вона зазначила, що якби не четверо неповнолітніх дітей, то скоріше за все, вона була б поруч із чоловіком на війні.

Читайте на тему: Батько і чоловік в ЗСУ: акторка Легейда зявила, що хоче податися на фронт.

Валентина Хамайко та Андрій ОністратФото: instagram.com/valentinakhamaiko

"Якби у мене не було дітей, я була б з чоловіком на фронті. Насправді, я, як медик, підлягаю під мобілізацію, бо в мене є і військові знання, і медична освіта. І зараз, коли з'являється інформація про те, що будуть мобілізовувати жінок, розумію, що теоретично можу бути серед них теж. Але наявність чотирьох неповнолітніх дітей мене відстрочує. Проте з дітьми у нас теж була розмова, що якби не їх вік, я була б поряд з чоловіком. Це логічно", - прокоментувала ситуацію Валентина.

При цьому телеведуча не приховує, що перший час їй було складно прийняти рішення свого коханого відправитися на фронт, і вона доволі тривалий час не могла змиритися із цією ситуацією:

"Зізнаюся, більше ніж місяць не могла внутрішньо прийняти ситуацію. Я дуже злилася на чоловіка, навіть були моменти, коли не хотіла йому дзвонити. Злилася, що він не говорив зі мною про це, бо я б могла морально себе до цього підготувати. Зі мною потрібно розмовляти, але він, напевно, боявся і, можливо, сам вагався ухвалювати це рішення, бо воно для нього було достатньо складне. Тому так і трапилося. В мене не питали, він поїхав, а я досить довго адаптувалася до ситуації і приймала її. Були сльози, емоційні розмови, багато важких питань, на які чоловік не хотів відповідати. Це для мене боляче, бо ці питання мене турбують теж. Відповіді на них я шукала в інших людей, близьких друзів, кому він, можливо, відповідав".

Читайте також: Більше пристрасті й чуттєвості: Денисенко розповіла про зміни у стосунках із чоловіком-військовим.

Подружжя з дітьмиФото: instagram.com/valentinakhamaiko

Сьогодні ж Хамайко з нетерпінням чекає на зустріч з чоловіком та насолоджується кожною миттю, проведеною разом. Однак жінка каже, що війна, безсумнівно, трансформувала їхні стосунки, тому говорити про те, якими їхні взаємини будуть у майбутньому, ще зарано:

"Не знаю, що буде потім. Усвідомлюю, що це буде довгий період відновлення. Вже більше ніж рік діти ростуть без щоденного фізичного, тактильного та емоційного впливу тата. Я навіть не розумію і не усвідомлюю на даний момент, які будуть наслідки цього. Не розумію, тому загадувати наперед не буду. Радію тому, що є зараз, а це емоційні зустрічі. Я люблю, коли чоловік повертається. Кожну зустріч можу описати в деталях, бо ми чекаємо тата завжди! Це особливі дні. Мені не вистачає наших довгих розмов з чоловіком. Ми любимо довго розмовляти про життя, про плани. Зараз наші плани достатньо короткострокові".

Нагадаємо, ведуча разом Андрієм Оністратом, також віцепрезидентом Федерації тріатлону України, виховують чотирьох спільних дітей: Соломію, Михайла, Мирославу та Андрія. Окрім того, у бізнесмена є ще двоє дітей від попередніх шлюбів: в першому з'явилась донька Віта, у другому - син Остап. Останній, як відомо, загинув на війні. Юному герою був лише 21 рік.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента