Лайм

Висловив позицію: Melovin прийшов на церемонію музичної премії у масці свині

Артист вміє дивувати публіку

Український виконавець Melovin (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров), який раніше висловився про камінг-аути серед знаменитостей, цього разу здивував яскравою появою на церемонії вручення музичної премії MUZVAR-2023. Артист прийшов на захід у класичному костюмі, масці свині та з табличкою, на якій виднівся напис із закликом.

У такий спосіб співак вирішив влаштувати протест та продемонструвати свою громадянську позицію. "Дайте гроші на ЗСУ, бо не вистачає на віллу", - було написано на табличці. Маска свині та класичний костюм стали відображенням тих депутатів та чиновників, які навіть у період повномасштабного вторгнення не соромляться наживатися на війні.

Читайте також: Жарти перетворилися на булінг: MELOVIN поскандалив з ведучими стендап-шоу.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Ніколи не міг подумати, що для того, щоб висловити свою громадянську позицію, мені доведеться втілитись у повсякденний образ тих, хто зараз розкрадає державу та повинен нести пряму відповідальність за смерті наших захисників на фронті та в тилових містах. Ваші набиті кишені = відібрані життя військових на фронті!" - прокоментував в Instagram свій вчинок Костянтин.

Фото: instagram.com/melovin_official

У коментарях колеги та шанувальники подякували виконавцю за сміливий перфоманс, а також підтримали його задум. Більшість користувачів мережі написали про те, що співак робить потрібну справу і нагадує суспільству про важливе. Ось деякі коментарі юзерів з цього приводу:

"Якщо мене спитають, чому я пишаюсь своїм кумиром я покажу їм оці фото. Браво".

"Потужне і яскраве втілення важливого меседжа".

"Ти надзвичайно великий молодець! Пишаюсь тобою".

"Сміливо, креативно, доречно (і місце, і час). Радісно за твою громадянську позицію, Мел. Тобі і твому поколінню відновлювати і будувати Україну. І в цьому нелегкому процесі не обійтися без лідерів першопрохідців. Будь одним з таких".

"Підтримую всім серцем, яке крається за життя наших Захисників!"

"Дуже шкода. І це бачить увесь світ".

Читайте на тему: Ліна Костенко подарувала книгу юній харків'янці, яка виходила з плакатом проти Світлани Лободи.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений (@melovin_official)

Нагадаємо, Melovin - український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року артист наважився на камінг-аут. І зробити це він вирішив під час виступу на масштабному музичному заході Atlas Weekend.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024