Лайм

Анджеліна Джолі з дітьми знялася для Vogue в одязі власного бренду: фото

Зірка приміряла кілька образів

Акторка Анджеліна Джолі знялася для обкладинки американського Vogue. На фотосесії вона з'явилася у вбраннях особистого бренду Atelier Jolie. Також участь у зйомці взяли діти знаменитості – 19-річний Пакс і 18-річна Захара.

Кадри яскравої зйомки вже з'явилися на офіційному сайті видання. У інтерв'ю Джолі розповіла про випуск одягу власної марки та материнство після розлучення з Бредом Піттом у 2019 році.

Читайте також: Анджеліна Джолі показала архівне фото з мамою, яка померла від раку.

Фото: vogue.com

На одному із фото Джолі позувала у ніжно-рожевій зефірній сукні, тримаючи у руках балончики із фарбою. Доповнили яскравий образ зібране на потилиці волосся, босоніжки на підборах та виразний макіяж. На іншому фото акторка постала у сукні красивого золотистого відтінку, яку вона скомбінувала із коричневою накидкою. Зірка позувала босоніж, із розпущеним волоссям та невеликою кількістю макіяжу.

Фото: vogue.com

На спільному знімку із Захарою та Паксом Анджеліна з'явилася у чорному вбранні, яке дозволило їй продемонструвати плечі, з масивними браслетами на руках та зачесаним назад об'ємним волоссям. Донька жінки Захара постала на зйомці у прямій білій сукні, яку вона підкреслила об'ємною квіткою на волоссі, та лаконічними сережками. У той час син знаменитості був зображений у кадрі у класичних чорних штанах, спортивному взутті, молочній сорочці із мінімалістичним принтом та білосніжний футболці.

Джолі з сином та донькоюФото: vogue.com

Читайте на тему: Як летить час: Бред Пітт та інші знаменитості, які святкують 60-річчя у 2023 році.

У інтерв'ю Vogue Джолі зізналася, що після болісного розставання із Піттом саме виховання дітей та зосередження на їхніх потребах врятувало її, допомогло легше пережити розлучення: "Мені було 26, коли я стала мамою. Все моє життя змінилося, і діти врятували мене, навчили бути іншою в цьому світі. Я думаю, що пережила б розлучення набагато гірше, якби не змусила себе жити заради них. Вони кращі за мене, тому що батьки завжди хочуть, щоб діти були кращими за своїх батьків".

При цьому Джолі зізнається, що все ще "почуває себе трохи пригніченою". "У свої 48 років я розумію, ким я є, але здається, перебуваю у якомусь перехідному періоді як особистість. Я не відчуваю, що могла бути сама собою протягом всіх цих років". – говорить вона. Акторка також натякнула, що розлучення повпливало не лише на неї, але й на дітей: "Ми багато говорили і зцілювались. Кожен з нас все ще шукає свою опору в цьому житті".

Джолі з ПіттомФото: Getty Images

Що стосується презентації нової модної кампанії Atelier Jolie, то акторка говорила про це наступне: "Я не прагну стати великим модельєром, проте я хочу створити щось, що буде потрібне людям. Я сподіваюся змінити багато аспектів свого життя, і це той напрямок, який спрямує мене вперед".

Жінка сподівається, що її бренд одягу надихне жінок "відчувати себе безпечно та впевнено" і дасть змогу "зберегти жіночність". "Іноді те, як ти одягаєшся, каже: "Не зв'язуйся зі мною, я одягла свою броню", - коментує вибір вбрання Анджеліна. - Після того, як я пройшла свої випробування, терапевт запитав у мене, чи хочу я носити більш стримуючий одяг. Звучить безглуздо, але я справді почала думати, що штани та чоботи створять жорсткіший образ і презентують мене як сильнішу особистіть".

Читайте на нашому сайті: Бреда Пітта і його нову дівчину помітили на побаченні в Парижі: з ким зустрічається актор.

Джолі з дітьмиФото: Getty Images

Нагадаємо, Анджеліна Джолі та Бред Пітт виховують шістьох дітей: 22-річного Меддокса (прийомний син), 19-річного Пакса (прийомний син), 18-річну Захару (прийомна донька), 17-річну Шайлу (біологічна дочка), 15-річних близнюків - хлопчика Нокса Леона та дівчинку Вів'єн Маршелін (біологічні діти).

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil