Лайм

Тимур та Інна Мірошниченко показали, як змінився їхній син Марсель після усиновлення: фото

Користувачі мережі подякували парі за неймовірний приклад

Тимур та Інна Мірошниченки влітку цього року стали прийомними батьками для хлопчика Марселя із Житомирського дитячого будинку. У соцмережах багатодітні батьки розповідають про життя малюка у новій родині, а також діляться його фото.

Так, цього разу зіркове подружжя опублікувало два кадри: на першому вони показали названого сина зараз, а на другому - хлопчик позував до того, як знайшов собі люблячих батьків. Відповідна публікація з'явилася на сторінках пари в Instagram.

Читайте також: Тимур Мірошниченко з дружиною розповіли, чому не будуть приховувати від сина правду про усиновлення.

Марсель після усиновленняФото: instagram.com/_inna_mi_

"Марсель ПІСЛЯ VS. Марсель ДО. Таким ми побачили його вперше (друге фото в каруселі). Це єдине фото, яке має Марсель за 1 р 10 міс життя. Але воно якнайкраще ілюструє, що кожній дитині потрібна сім’я", - зазначили у підписі до публікації батьки.

Марсель до усиновленняФото: instagram.com/_inna_mi_

Можна помітити, що на першому знімку позує хлопчик із посмішкою, його погляд став набагато радіснішим та живішим. Тоді ж як на другому малюк постав із сумними очима та без посмішки на обличчі.

Колеги та шанувальники у коментарях захопилися прикладом Тимура та Інни. Вони зазначили, що у новій родині дитині де вдалося розслабитися та завдяки любові нарешті відчути, що таке щасливе дитинство. У численних коментарях користувачі мережі дякують Мірошниченкам за сміливий приклад того, як любляча родина може стати справжнім порятунком для дитини. Ось деякі коментарі юзерів на цю тему:

"Інна, я захоплююся тобою!" – написала Маша Єфросиніна. "Дитинка розслабилась. Ви – неймовірні", "Видно, що любите, зміни дуже великі. Дякуємо, що є така родина з великим серцем", - зазначили інші підписники.

Читайте на тему: Мама не знала, що вагітна: Інна Мірошниченко розкрила історію народження названого сина.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, наважитись на усиновлення Тимур та Інна мірошниченки планували ще до початку повномасштабного вторгнення. Проте війна лише зміцнила та прискорила їхні плани. Після місяців збору усіх необхідних документів та проходжень усіх перевірок їм нарешті вдалося стати родиною для маленького хлопчика. Також пара виховує двох власних дітей – 5-річну Мію та 3-річного Марка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита