Лайм

Мене це дратує: Женя Галич жорстко розкритикував гурт "Антитіла" за пісню "Фортеця Бахмут"

Рокер висловився про українську музику під час війни

Музикант і військовослужбовець ЗСУ Женя Галич, який раніше заговорив про покарання чоловіків, які втекли з України, розкритикував колег з шоу-бізнесу. Фронтмен рок-гурту O.Torvald висловився про творчість гурту "Антитіла" під час війни, зокрема пісню "Фортеця Бахмут".

В інтерв'ю каналу "Пряма Червона" трек, який Тарас Тополя та його колектив присвятили подвигу бійців ЗСУ, Галич назвав "хайпожерством". Музикант заявив, що його дратує, коли артисти використовують те, що "б'є нижче пояса".

Читайте також: Бажання немає: Тарас Тополя розповів, у якому випадку повернеться на фронт.

"Байрактарщина – це спекуляція на тих чи інших темах, бо це популярно. Але є ще хайпожери, які використовують у своїх піснях, творчості те, що б'є нижче за пояса. Хочете прямо? Це пісня "Фортеця Бахмут" у той час, коли відбуваються події у Бахмуті. Як до цього ставитися? Мене це дратує. Кажу як є", - заявив Галич.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Водночас лідер O.Torvald розуміє, що для багатьох пісня "Фортеця Бахмут" стала підтримуючою, проте він до такої музики ставиться негативно.

"Історія в тому, що можна говорити про байрактарщину як про явище, але деяким людям це справді потрібно. Я до цього ставлюся негативно. Є люди, яким пісня Фортеця Бахмут подобається, і це окей. Я не сприймаю цю творчість. Тим ми й відрізняємося від Росії, нам не потрібно нав'язувати пропаганду таким чином, що всі слухайте або не слухайте" – висловився Женя Галич.

Читайте також: Паразитують на вишиванках: співачка Юлія Юріна жорстко критикує Трінчер, Полякову та інших зірок.

Нагадаємо, пісню "Фортеця Бахмут" гурт "Антитіла" випустив у лютому цього року. Трек та лірик-відео колектив присвятив подвигу українських військових, які борються проти несправедливої агресії Росії. У ролику музиканти показали кадри зруйнованого Бахмута, котрий після Маріуполя став ще одним символом стійкості, сили та сміливості українців.

Раніше Женя Галич емоційно звернувся до підлітків, які продовжують слухати музику РФ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко