Лайм

Не так уявляв своє життя: Віталій Козловський показав бліндаж, в якому живе з побратимами

Підписники подякували воїну за службу

Український виконавець Віталій Козловський, який влітку цього року став військовослужбовцем, у соцмережах ділиться подробицями життя на фронті. Наприклад, раніше він показав посвяту в артилеристи, а цього разу продемонстрував умови, в яких живе разом з побратимами.

Відповідний ролик артист опублікував на своїй сторінці у Instagram. У підписі до відео він зазначив, що вирішив зняти екскурсію у бліндажі. "Це відео знімав для рідних, але вирішив показати його вам, щоби бачили справжні умови життя. Щоб люди не забували, якою ціною, і невтомно допомагали донатами тим, кому довіряють", - додав він у "сторіз".

Читайте також: Віталій Козловський привітав з Днем танкових військ України та показав свої будні на фронті.

Фото: .instagram.com/vkozlovsky_music

Співак не став приховувати, що не таким уявляв своє життя у майбутньому, проте, незважаючи на це, все ж намагається зберігати позитивний настрій.

"Ось це місце, де зберігаються наші продукти, де ми живемо, відпочиваємо… з мишками, які по нас бігають. Не так я собі уявляв життя, яке склалося, - сказав Козловський. - Світанок. Вам не прекрасно, а мені прекрасно. Зараз будь-яка дрібничка видається прекрасною. Чому? Тому що сьогодні, наприклад, ранок дуже тихий, немає вибухів. Це рідкість тут. І ця ніч в принципі була якоюсь тихою. Насправді в такі моменти потрібно перейматися, тому що, як правило, це тиша перед бурею. Що буде далі – незрозуміло. Ну але ми на позитиві".


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Віталій Козловський (@vkozlovsky_music)

Нагадаємо, у червні Віталій отримав повістку, після чого відправився на військові навчання, і вже незабаром склав присягу. Артист, як відомо, став військовослужбовцем Нацгвардії у штурмовій бригаді "Рубіж". Однак нещодавно він показав посвяту у артилеристи, тож, ймовірно, що військова позиція та звання чоловіка зміняться або вже змінилися.

Читайте на тему: Пісня - не висміювання: Бабкін відповів на критику "Зради" і вибачився перед військовими.

Віталій Козловський - український співак, заслужений артист України. Переміг в першому сезоні музичного телепроекту "Шанс" в 2003 році, з піснею "Чорнобривці". Брав участь у конкурсі "Нова хвиля" в 2004 році. У 2006 році став бронзовим призером першого сезону українського проекту "Танці з зірками" разом з партнеркою Ксенією Горб. 18 березня 2010 року брав участь у національному відборі учасників конкурсу "Євробачення -2010" в Осло.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Які шанси на перемогу у "Євробаченні-2024" має Україна напередодні другого півфіналу: новий прогноз

Букмекери оновили прогнози щодо переможця Євробачення 2024 - alyona alyona і Jerry Heil на третьому місці, на першому Baby Lasagna

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"