Лайм

Зірка "МастерШеф" Тетяна Літвінова зробила три пластичні операції: що вона змінила

Колишня суддя проекту задоволена результатом

Знаменитості, як правило, не надто люблять обговорювати тему пластичних операцій. Лише деякі з них сміливо говорять про те, що в собі змінили чи планують. Раніше танцівниця та хореограф Ілона Гвоздєва розповіла, що хотіла б збільшити груди, а тепер екссуддя шоу "МайстерШеф" Тетяна Літвінова чесно зізналася, що зробила вже три пластичні операції.

Читайте також: Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару наважилася на пластику грудей.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

48-річна кулінарка зробила пластику грудей без імплантів, пластику шва після кесаревого розтину та ліпофілінг – процедуру, коли жирову тканину пацієнта пересаджують з одного місця в інше. У разі Літвінової "місцем призначення" стали вилиці, і вона дуже задоволена результатом. "Все як у 20!" - написала вона в Instagram.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

"Після розлучення та ще до війни я вирішила спробувати змінити себе на краще. Щиро вважаю, що дівчина після 20 повинна знайти свого гінеколога і дантиста, а жінка пілся 45 - свого пластичного хірурга, - поділилася Тетяна. - В один захід мені зробили три операції! І, що несподівано, - легка рука, прекрасні умови та дуже швидка реабілітація".

Наступного дня після операціий кулінарна експертка уже була вдома. Протягом трьох днів у неї трималася невелика температура та слабкість, але тіло швидко відновилося. Протягом 4 тижнів Літвіновій довелося носити на швах пластирі, і ще 2 місяці – спеціальну білизну.

Читайте також: Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнання змінилися через пластику та вік.

Фото: https://www.instagram.com/tanita_litvinova/

"Якщо ви запитаєте мене, чи зробила б я це знову, то 100 тисяч разів так! Я кайфую від свого тіла! Я кайфую в білизні і без неї! І це величезна свобода. А свободу я ціную більше за все, в усіх її проявах", - зізналася жінка.

Нагадаємо, що зірка "МайстерШеф" була одружена з російським бізнесменом Ярославом Трухановим. Пара жила у Києві, але у 2021 році розлучилася після 5 років шлюбу та 9 років стосунків. Вона має дорослого сина від першого шлюбу.

Раніше Mamarika зізналася, що хоче змінити за допомогою пластичної хірургії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil