Лайм

У військкоматі розвернули: зірка "Довбуша" Сергій Стрельніков розповів, як його не взяли в армію

У актора є проблеми зі здоров'ям

У вересні 2023 року в Україні посилили мобілізацію, але не всіх чоловіків визнають придатними до служби. Актор Сергій Стрельников, який зіграв головну роль у фільмі "Довбуш", розповів, як його не взяли до армії.

В інтерв'ю Аліні Доротюк Стрельников зізнався, що ходив у військкомат двічі. Перший раз – в Івано-Франківську, другий – у Києві. Обидва рази 43-річного чоловіка завернули, і повістку він не отримав.

Читайте також: Спека у військкоматах: як в Україні перевірятимуть усіх непридатних.

Фото: https://www.instagram.com/dovbush_movie/

"Усі чоловіки про це думають, і я - не виняток. Я хотів подивитися "Довбуша", дочекатися його прем'єри. Це кіно, над яким ми працювали 3 роки. Це для мене доленосне кіно, на яке було витрачено багато зусиль, поту, праці. А з приводу військкоматів... Я ходив у військкомат у квітні 2022 року. Звичайно, спочатку я "з'їв собі пів ноги", а потім "похромав" у військкомат в Івано-Франківську", - пожартував актор.

За словами Стрельникова, він два дні стояв у черзі, але все ж таки здав документи і "нібито" став на облік.

"Потім вони якось або впізнали, або медична історія моя їх збентежила. У мене є проблеми з нирками, 5 операцій, - каже Стрельников. - Подивилися, сказали: "Сергію Олександровичу, заберіть назад свої документи і їдьте туди, де ви прописані". Прописаний я був у Рівненській області, де живе моя мама. Туди я не поїхав з певних причин. Потім у мене з'явилася робота по фонду, потім – робота. Потім на мене знову накотило, я пішов у військкомат уже тут, у Києві. Мене знову розвернули".

Стрельников говорить, що повістка йому досі не прийшла, але він не відкидає можливості, що його мобілізують.

"Це мотивує мене тренуватися ще більше, щоб бути готовим", - зізнався він.

Сергій стрільників із режисером фільму "Довбуш" Олесем Саніним Фото: https://www.facebook.com/DovbushMovie

Сергій Стрельников зіграв у більш ніж 50 фільмах та серіалах, включаючи і російські проекти. Його колишня цивільна дружина – актриса Галина Безрук, яка нині живе в Росії та мовчить про війну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також