Лайм

Це був не один раз: Саша Чемеров підтвердив, що Тіна Кароль відмовилася виступити перед бійцями

Співачка не захотіла поїхати на фронт з "Культурним десантом"

З початку російського вторгнення "Культурний десант" дав понад дві тисячі концертів на лінії фронту, військових шпиталях та в деокупованих українських містах. До учасників проекту, що займається підтримкою морально-психологічного стану бійців, долучаються багато артистів. Втім, деякі зірки відмовляються виступати у гарячих точках, серед них – Тіна Кароль.

Читайте також: "Ми не вороги, ми не такі вже й різні": у мережі розкритикували текст нової пісні Тіни Кароль.

Нещодавно засновник ініціативи Коля Сєрга заявив, що співачка обіцяла заспівати перед захисниками та захисницями, але за день до концерту відмовилася. Музикант Саша Чемеров, який входить до складу "Культурного десанту", підтвердив слова свого колеги. Він додав, що артистка також обіцяла передати на фронт автомобіль, але і цієї обіцянки не дотрималася.

Коля Сєрга і Саша Чемеров Фото: instagram.com/sashachemerov

"Це був не один раз [коли Тіна обіцяла і не поїхала на фронт]. Три чи чотири рази так було. Крім цього, була ще обіцяна машина, яка не приїхала. Як я думаю, Тіна просто боїться, а її причину треба у неї запитувати, - сказав фронтмен гурту The Gitas в інтерв'ю Аліні Доротюк. - Багато чого від Тіни Кароль було обіцяно, я не був учасником цих домовленостей, але я просто знаю, що нічого не вийшло".

Тіна Кароль Фото: instagram.com/tina_karol

Чемеров розповів, що було кілька артистів, які не поїхали з "Культурним десантом" підтримати бійців. За його словами, окрім Тіни Кароль від виступів перед військовими відмовився український співак Антон Вельбой, який нещодавно зі скандалом розірвав відносини зі своїми продюсерами.

"На початку це був Вельбой, який дуже морозився їхати, а потім, коли у нього наламалася кар'єра, він почав прям "візьміть мене з собою", але ми вже його не брали", - сказав музикант.

Читайте також: Готуємо позов: лейбл Papa Music подає до суду на Wellboy через порушення авторських прав.

Антон Вельбой Фото: instagram.com/a.wellboy

Саша Чемеров розповів, що "Культурний десант" в першу чергу сам шукає артистів, але є артисти, які звертаються до них за власним бажанням.

"Якщо ти просто хочеш зробити це для себе, то ти не поїдеш туди. Тому що потрібно щось віддати, щоби щось отримати. І насамперед ми це робимо для військових", - розповів Чемеров, як відбувається відбір зірок.

"Чому ще це важливо. Коли ти приїжджаєш до військових, ти артист, і здавалося б, до тебе мають приїжджати. А ти приїжджаєш до військового. Тобто він тепер артист, а ти для нього робиш. Це дуже важливо і хлопці дуже вдячні, коли приїжджають [артисти]", - додав він, зазначивши, що перед військовими виступали alyona alyona, "Один в каное", Bahroma, LAUD та багато інших українських артистів.

Фото: YouTube

Раніше Коля Сєрга та інші артисти "Культурного десанта" висміяли росіян у пісні "Білгород" : відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших