Лайм

Мовчить про війну та будує кар'єру в РФ: співачка Анна Асті отримала російське громадянство

Колишня українка заміжня за росіянином

Уродженка України, колишня учасниця дуету Artik&Asti Анна Дзюба отримала російське громадянство. Артистка, яка на момент початку повномасштабного вторгнення була в Україні, тепер може офіційно сплачувати податки у РФ та заробляти криваві рублі.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Утім залишається невідомим, чи відмовилася виконавиця від громадянства України, чи ще ні.

Читайте також: Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію.

Анна АстіФото: instagram

Раніше співачка в інтерв'ю говорила про те, що мала змогу раніше без проблем отримати російський паспорт. Нагадаємо, колишня українка вийшла заміж за російського бізнесмена Станіслава Юркіна. Однак кілька років тому зрадниця намагалася заробляти гроші і на Батьківщині, а не лише у Росії, тому не поспішала з отриманням російського громадянства. "Там у мене вся сім'я, яку я часто відвідую. Хочу спокійно їздити до мами, обіймати її", - говорила вона.

Також відомо, що у вересні цього року виконавиця очолила керівництво музичним лейблом, що має назву FENIX MUSIC. Генеральним директором виступив Сергій Красненко, який до цього був комерційним директором у Universal Music Group.

Під своє наставництво Дзюба вже взяла російських виконавців, таких як Коста Лакоста, ST, Shortpаris, RSAC, "Щенки", Найка Борзова та навіть ще одну колишню українку – Лоліту.

Не так давно у мережі з'явилася інформація про те, що податкова служба РФ закрила підприємницьку діяльність Дзюби. Через ІП (статус індивідуального підприємця) більшість знаменитостей отримують та легалізують доходи від гастролей, корпоративів та реклами. І оскільки фанатка путінського режиму більше не могла бути підприємцем через закінчення дії документа, що давав їй право на проживання в Росії, вона вирішила отримати паспорт країни-агресорки.

Фото: instagram

Читайте на тему: Зрадниця Регіна Тодоренко отримала премію "Мама року" в Москві і назвала себе особливою.

Повномасштабне вторгнення Дзюба зустріла тут, в рідній країні, де перебувала разом зі своїм чоловіком-росіянином. Близькі до оточення артистки люди говорили, що вона навіть ховалася у бомбосховищі від російських ракет.

Проте вже незабаром артистка поїхала до РФ, і по приїзду обіймалася з пропагандистом Філіпом Кіркоровим. Також Асті після переїзду до країни-терористки почала випускати нові російськомовні пісні для своїх російських шанувальників, роблячи при цьому вигляд що на її Батьківщині немає війни.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших