Лайм

Хотіли ще й дівчинку: дружина Мірошниченка розповіла, що завадило їм усиновити одразу двох дітей

Жінка озвучила деякі деталі в соцмережах

Зіркове подружжя Мірошниченків влітку цього року стало прийомними батьками для 2-річного хлопчика із Житомирського дитячого будинку. Нещодавно пара зізналася, що планувала усиновити одразу двох дітей, проте реалізувати цей план поки не вдалося.

У Instagram-stories Інна Мірошниченко поділилася подробицями стосовно цієї ситуації. Так, після проходження родиною підготовчих курсів психологи дійшли висновку, що наразі Тимур та Інна можуть стати сім'єю лише для однієї дитини.

Читайте також: Ксенія Мішина розповіла, чому не стала миритися з батьком свого сина Платона.

Фото: instagram.com/_inna_mi_

"Там чітко прописані параметри – вік, стать, кількість дітей, яких ти можеш всиновити. Ми запитали, чому, бо говорили про двох. На що нам сказали: ви можете записатися на додаткову консультацію, де ми вам пояснимо. Зрозуміли, що це ще плюс-мінус місяць щонайменше", - прокоментував це ведучий.

Своєю чергою обраниця шоумена заявила, що складність полягає ще й у тому, що знову доведеться відвідувати підготовчі курси, які не можна пропускати. А це буде складно зробити через щільний робочий графік її чоловіка. "Я б вже шукала, правда. Мія дуже просить ще про сестричку. Але я уявляю, що треба знову збирати документи, чекати на школу, ходити на навчання, яке не можна пропускати… То якось не поспішаю, - поділилася багатодітна мама. - Закон не передбачає скорочену програму для тих, хто ті курси слухав кілька місяців тому".

Раніше Інна Мірошниченко також говорила, що для їхньої родини усиновлення – можливість допомогти одній чи кільком дітям, зробити їхнє дитинство щасливішим: "Ми прийшли в усиновлення з місією допомогти - дати дитині можливість жити повноцінно. Ми таку можливість дамо, а чи зможе він в силу своїх фізичних особливостей повністю увібрати в себе це - ми не знаємо. Але ми зробимо все, аби йому було комфортно жити з нами, і це точно комфортніше ніж дитячий будинок".

Читайте на тему: Офіційне повноліття: Катя Осадча привітала з днем народження сина Іллю, який вчиться у США.

Мірошниченки з трьома дітьмиФото: instagram.com/_inna_mi_

Нагадаємо, пара всиновила хлопчика, якого переназвала Марсель. Малюк з народження має кілька діагнозів та відставання у розвитку. Проте зіркову родину це не лякає, оскільки вони готові докладати потрібних зусиль, аби полегшити його шлях та усунути проблеми із здоров'ям. Також подружжя виховує двох власних дітей – 5-річну Мію та 3-річного Марка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину