Лайм

Віктор Павлік показав старшого сина і дорослого онука Давида: як виглядає сім'я співака

Знаменитість залишив зворушливий підпис до фото

Виконавець Віктор Павлік поділився у мережі фотографією своїх рідних. Зокрема, він опублікував у Instagram кадр, на якому позував його син Олександр від першого шлюбу та онук Давид, якому невдовзі виповниться 14 років.

"Син Сашко та онук Давид. Мої", - лаконічно підписав кадр артист. На опублікованій у мережі світлині Олександр позував сидячи, а його син стояв позаду та поклав руки на плечі батькові. Обидва дивились кудись у бік.

Читайте також: Янгол-охоронець мій: Віктор Павлік зворушив віршем до покійного сина у річницю його смерті.

Олександр Павлік та його син ДавидФото: instagram.com/viktorpavlik

Відомо, що Олександр Павлік - син виконавця від першого шлюбу, який народився у квітні 1984 року. З мамою свого первістка Павлік-страший розлучився, коли малюкові було лише два тижні.

Чоловік, як і його зірковий батько, обрав для себе творчий шлях і брав участь у різноманітних талант-проектах. Наразі він є виконавцем та музикантом. Під час участі в одному із таких вокальних шоу Олександр закрутив роман із танцівницею Ганною Олефіренко, про що тоді писали українські ЗМІ. Дружина Павліка-молодшого згодом дізналася про його нові стосунки на стороні, і чоловікові прийшлося докласти зусиль, аби вимолити прощення своєї законної дружини.

З дружиною Олесею Олександр познайомився у 19 років - на той момент його майбутній обраниці було 29, тобто, між ними була значна різниця у віці. Проте через якийсь час вони зрозуміли, що хочуть бути разом і почали спілкуватися. "Мене щось уже місяць турбує, і я зрозуміла, що мені тебе не вистачає. Через 4 години я вже був у неї", - пригадував Олександр початок їхніх відносин.

Після примирення родини Павлік говорив наступне: "Я, напевно, єдиний Павлик, який найбільше прожив зі своєю дружиною. Вже 15 років".

Пізніше ЗМІ писали про те, що у родині виконавця все гаразд: він займається вихованням сина Давида, а також приділяє час розвитку своєї кар’єри.

Читайте на тему: Були зовсім юними: хто з українських зірок став батьками у дуже молодому віці.

Віктор Павлік із синомФото: instagram.com/viktorpavlik

Нагадаємо, окрім Олександра, Павлік має 34-річну дочку Христину від другого шлюбу. У третьому шлюбі у Віктора Павліка народився син Павло, якого не стало у 2020 році після тривалої боротьби з онкологією.

Наразі артист одружений вчетверте - на своїй концертній директорці Катерині Репяховій, яка молодше за нього на понад 20 років. 15 червня 2021 року дівчина народила артистові сина, якого назвали Михайлом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України