Лайм

Памела Андерсон відмовилася від макіяжу на Паризькому тижні моди: як зараз виглядає зірка

Колеги оцінили сміливий вчинок жінки

Відома американська акторка та модель Памела Андерсон - одна із тих зірок, хто не боїться демонструвати світові природну красу. Зокрема, в рамках Тижня моди у Парижі вона на власному прикладі показала, як це - вміти приймати себе будь-якою.

На серії заходів, присвячених стилю, жінка постала у різноманітних образах. Проте головна головна деталь її аутфітів залишалася незмінною - відсутність макіяжу. На одному з показів зірка з'явилася у жовтій сукні, яка вдало підкреслила талію. У інший день вона була у оверсайз піджаку, який одягнула на голе тіло. Також зірка вийшла у світ у коричневому пальті, що мало ледь помітні смужки по всій довжині. Верхній одяг вона підкреслила підібраним в тон до вбрання капелюхом.

Читайте також: Путін отримав від мене задоволення: Памела Андерсон розповіла про відвідини Кремля.

Фото: Getty Images

Американська акторка і письменниця Джеймі Лі Кертіс прокоментувала такий сміливий вчинок своєї колеги. У Instagram вона опублікувала фото Памели та у підписі до кадрів зазначила, що захоплюється її "мужністю та бунтарством".

"Революція природної краси офіційно розпочалася. Памела Андерсон з'явилася на Тижні моди без жодного макіяжу. Я досі вражена цим приголомшливим актом мужності та бунтарства", - йдеться у публікації Кертіс.

Фото: Getty Images

У коментарях користувачі мережі погоджуються із акторкою та пишуть про те, що природня краса - це красиво та вишукано. Для Андерсон вони не пошкодували компліментів, зазначивши, що вона має чудовий вигляд у свої 56 років.

Сама ж Памела у серпні цього року відмову від косметики називала "трохи бунтарським" вчинком. У інтерв'ю виданню Elle вона говорила, що її образ без макіяжу "допомагає мати більший контроль над власною зовнішністю".

Прийняти себе без макіяжу Андерсон наважилася ще у 2019 році. Тоді після боротьби з раком грудей померла візажистка зірки Алексіс Фогель. "Вона була найкращою. З тих пір я просто відчула, що без Алексіс для мене буде краще взагалі не носити макіяж", - прокоментувала трагічну новину Андерсон.

Читайте на тему: Памела Андерсон розлучилася з п'ятим чоловіком через рік після весілля.

Фото: Getty Images

Після "звільнення" від косметики вона також описала свій образ "вільним та веселим": "Я помітила, що всі ці люди роблять помітний макіяж. Але це так схоже на мене - йти проти правил і робити все навпаки, - також говорила акторка. - Я думаю, що всі ми починаємо виглядати трохи смішними, коли стаємо старшими, і коли я дивлюся в дзеркало, то сміюся, і кажу собі: Ого! Це справді я… Що зі мною відбувається? Це цікава подорож".

Нагадаємо, Памела Андерсон - канадсько-американська акторка, фотомодель, ведуча, продюсерка, письменниця та професійна фітнес-тренерка. Активістка рухів "Люди за етичне ставлення до тварин" та ВІЛ-СНІД активістка. Була секс-символом.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування