Лайм

Ілона Гвоздьова вирішила зробити пластичну операцію, щоб "знову відчути себе жінкою"

Зірка пояснила своє рішення

Танцівниця Ілона Гвоздьова, яка нещодавно висловилася про можливу мобілізацію чоловіка, цього разу заявила, що прагне у собі дещо змінити. Вона зізналася, що хоче зробити пластичну операцію зі збільшення грудей, аби знову почуватися жіночною.

Відповідний пост з'явився на сторінці знаменитості в Instagram. У ньому хореограф детальніше пояснила причину такого рішення, а також опублікувала кілька своїх фото у купальнику. Зокрема, Гвоздьова написала, що "бачить у відображенні у дзеркалі маленьку худорляву дівчинку, яка з кожним роком все більше нагадує старшу сестру доньки, аніж жінку". І після довгих вагань, консультацій з лікарями та спілкування з психологом вона зрозуміла, що готова наважитись на збільшення грудей.

Читайте також: Змінився смак: Ірина Сопонару пояснила, чому вирішила збільшити груди.

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

"Прийшов час змін! Я хочу знову відчувати себе жінкою! Народження діточок, постійний спортивний образ життя і останні роки постійного стресу дуже сильно вплинули на мій вигляд тіла! Так, хтось може казати, ви чудова, спортивна, рельєфна і так далі! Звісно приємно це чути!" – йдеться у публікації.

При цьому Ілона не стала приховувати, що обранець не в захваті від її рішення і не хоче, аби вона робила мамопластику. Тим не менше, у своєму намірі Гвоздьова залишається впевненою.

"Навіщо я хочу збільшити груди?", якщо сімʼя є, дітей вигодувала, чоловік взагалі проти, на роботу це взагалі ніколи не впливало, то ж навіщо вони?! Відповідь одна: для себе, для свого внутрішнього стану. І це не про впевненість чи про комплекси, гонитву за трендами чи інста-самками, це саме про естетичну насолоду самої себе, про любов до себе, про турботу про себе. Я завжди відверта з вами, мої любі друзі, і хочу надалі бути щирою! Я не боюся хейту чи осуду, це моє життя, моє тіло і мої думки…".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Читайте на тему: Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнаваності змінилися через пластику та вік.

У коментарях шанувальники розділилися: одні підтримали танцівницю у її бажанні, інші - стали переконувати, що з фігурою у жінки все чудово і вона виглядає просто неймовірно. Ось деякі думки людей з цього приводу:

"Ви чудово виглядаєте, дуже гарна. Моя думка - нічого змінювати не треба", "Вперед з насолодою", "Головне, щоб Вам було комфортно", "Набрати трохи вагу і груди будуть", "Ні, ви і так красива. Любіть себе такою як ви є. Не робіть дурниць".

Фото: instagram.com/ilonagvozdeva

Нагадаємо, - Ілона Гвоздьова - українська танцівниця, педагог-хореограф, учасниця телевізійного талант-шоу "Танцюють всі!". Заміжня за Іваном Хом'ячуком, разом із яким виховує двох дітей - дочку Валерію та сина Домініка.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита