Лайм

Не тільки Мадонна: зірки, які до невпізнаваності змінилися через пластику та вік

Дехто з них заперечує втручання хірургів та косметологів

Спостерігаючи за знаменитостями протягом їхньої кар'єри, ми часто не помічаємо їхньої поступової трансформації. Однак, порівнюючи фотографії зірок у молодості і сьогодні, можна побачити кардинальні зміни зовнішності. Часто руку до цього прикладають пластичні хірурги і косметологи, і співачка Мадонна - один із найяскравіших прикладів.

Мадонна

Мадонні 64 роки, і вона виглядає значно молодшою за свій вік. Втім, сьогодні вона мало схожа на ту співачку, яка у 1980-х роках вразила світ своїми зухвалими образами та стала іконою поп-музики.

Пластичні хірурги відзначали, що знаменитість, ймовірно, робила підтяжку обличчя, ринопластику, ін'єкції ботокса в різні області обличчя, а також вводила філери - наповнювачі, які зробили її вилиці та скроні більш пухкими. Ймовірно, Мадонна також робила підтяжку шиї та ліпосакцію підборіддя, щоб лінія її щелепи була чітко окресленою, без обвислої шкіри.

Мадонна у 2014 та 2023 році. Фото: Getty Images

Читайте також: Хірурги назвали найпопулярнішу пластичну операцію у світі, і це не збільшення грудей.

Ніколь Кідман

56-річна Ніколь Кідман заперечує, що колись лягала під ніж пластичного хірурга. "Чесно кажучи, я абсолютно натуральна. Я нічого не змінювала в особі. Жодних операцій не робила. На жаль, я спробувала ботокс, але позбулася його, і тепер, нарешті, знову можу рухати своїм обличчям. Я користуюся сонцезахисним кремом, не палю і дбаю про себе. І я пишаюся цим", - коментувала зірка свою зовнішність.

Однак, дивлячись на фото знаменитості в молодості, багато фанати сумніваються, що вона нічого в собі не змінювала. Критики стверджують, що вона пройшла безліч процедур, включаючи ботокс, підтяжку обличчя та пластику носа.

Ніколь Кідман у 1983 та 2023 році. Фото: Getty Images

Меган Фокс

Будь-який список знаменитостей до і після пластики буде неповним без згадки про Меган Фокс. Актриса "Трансформерів" завжди була гарною жінкою, проте люди почали помічати зміни в її зовнішності, які не можна було приписати лише гарному макіяжу та зачісці. Її губи та щоки здаються зміненими, що може бути пов'язане з використанням філерів. Філери для обличчя забезпечують той самий ефект, що й хірургічна підтяжка, але на обличчі при цьому не робляться надрізи.

Меган Фокс у 2003 та 2023 році. Фото: Getty Images - instagram.com/meganfox/

Читайте також: Меган Фокс і Кортні Кардаш'ян знялися топлес у рекламі нижньої білизни.

Кайлі Дженнер

Усі сестри Кардаш'ян значно відрізняються від тієї версії себе, яку пам'ятають глядачі реаліті-шоу про їхнє сімейство. Однак трансформація Кайлі Дженнер – одна з найпомітніших. Пластичні операції Дженнер завжди були в новинах. Сама вона зізналася, що вводила філери в обличчя, але заперечувала, що лягала під ніж хірурга. Однак, якщо ви подивитеся на її фото в юності, ви побачите кардинальні зміни. Припускають, що крім філерів вона зробила ринопластику, корекцію підборіддя, збільшення грудей та бразильську підтяжку сідниць.

Кайлі Дженнер у 2009 та 2023 році. Фото: Getty Images - instagram.com/kyliejenner/

Мег Райан

Мег Раян повністю змінилася з часів своїх головних кінохітів "Коли Гаррі зустрів Саллі", "Неспячі в Сіетлі", "Коли чоловік любить жінку", "Вам лист". Вважається, що 61-річна актриса піддалася тиску індустрії і зробила забагато роботи – не завжди вдалої. Критики писали, що філери у її щоки були введені неправильно, і тому виглядали нерівномірно. Також передбачається, що зірка зробила операцію на носі.

Фото: instagram.com/megryan/

Рене Зеллвегер

Коли у 2014 році зірка "Бріджит Джонс" Рене Зеллвегер вперше з'явилася на публіці після пластики, її не одразу впізнали фанати та журналісти. Вона зіштовхнулася з негативною реакцією, оскільки її зовнішність кардинально змінилася. Акторка зазнала цькування, і навіть на вулиці чула грубі коментарі на свою адресу. І хоча вона заперечувала, що лягала під ніж, і казала, що вік є основною причиною зміни її зовнішності, Зеллвегер робила перерву в кар'єрі і повернулася до зйомок лише через 2 роки, вже більш схожою на себе колишню.

Фото: Wikipdia - Getty Images

Справжня красуня у 50 років: у мережі обговорюють зовнішність першої леді Південної Кореї.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо