Лайм

На шоу "Супермама" жінка розповіла, як чоловік зламав їй ногу, і під час війни виїхав за кордон з дитиною

Учасниця не стала приховувати подробиці

Учасниця популярного реаліті "Супермама", яке виходить на СТБ, здивувала глядачів історією виїзду за кордон її чоловіка. Він зламав ногу своїй обраниці, в результаті чого, після початку повномасштабного вторгнення, зміг перебратися до Польщі разом із рідними.

Оскільки через травму Вікторія була недієздатною, її чоловік зміг покинути країну у якості законного опікуна дитини. Детальніше про цей інцидент учасниця розповіла в рамках шоу. Зокрема, вона поділилася, що обранець зламав їй ногу після того, як вона пізно повернулася з караоке, де відпочивала з подругами. Спочатку чоловік почав кричати та висловлювати претензії, а потім проявив агресію.

Читайте також: Коміка Андрія Щегеля, який втік з України під час гастролей, судять за порушення контракту.

Учасниця "Супермами" ВікторіяФото: YouTube

Коли Вікторія почала кричати від болю та говорити, що в неї, схоже, перелом ноги, чоловік не повірив їй. Тож навіть швидку жінці довелося викликати самостійно. У лікарні з'ясувалося, що в учасниці було роздроблено багато кісток і їй зробили операцію зі встановлення титанової пластини та спиці з гвинтами.

Після інциденту чоловік навідувався до лікарні та просив пробачення у своєї обраниці. Мама Вікторії рекомендувала їй написати заяву до поліції, проте та відмовилася. "Я не хотіла впасти на плечі мами. Мій чоловік створив цю проблему, він мав мене обходжувати й це мало стати своєрідним покаранням для нього. Щоб він узяв на себе все повністю – побут, мене, дитину", - каже Вікторія.

За словами учасниці, після цієї історії її чоловік змінився: виносив її гуляти на руках на вулицю, міняв пов'язки, готував їжу та займався вихованням сина. Тому жінка не змогла встояти і пробачила чоловіка. Проте вона не приховує, що саме перелом ноги допоміг йому перетнути кордон: "Мій чоловік своїми руками зламав мені ногу. Якби не нога, ми б не виїхали за кордон".

Вікторія з іншими учасницямиФото: YouTube

Читайте на тему: Я видихнула: після заяв про домашнє насильство колишня дружина Войтенка розповіла про свій стан.

У той час користувачі мережі обурилися такій ситуації та у численних коментарях зазначили, що після перегляду захотіли "зламати цьому чоловікові руку". Інші матусі, які брали участь у реаліті, дійшли до висновку, що ця історія - "повна маячня". Ось деякі коментарі українців з цього приводу:

"Я ох**ла від цієї історії і того, що її отак просто показують по ТБ зараз", "Як таку хрінь можна дивитися?" "Я думаю, цю історію слід записати в словник як визначення слова "нікчема", "Що ця жіночка нестабільна, що її чоловік".

  • Раніше Тарабарова після народження третьої дитини розповіла, чи буде виїжджати з чоловіком з України.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників