Лайм

Я видихнула: після заяв про домашнє насильство колишня дружина Войтенка розповіла про свій стан

Жінка залишається відвертою зі своєю аудиторією

Валентина Марініна, колишня дружина актора Костянтина Войтенка, розповіла про своє життя після гучного зізнання у тиранії з боку чоловіка. Нагадаємо, нещодавно вона заявила, що пережила у шлюбі із ним фізичне, психологічне та фінансове насилля.

Наразі жінка опублікувала новий пост у Instagram, у якому пояснила, що нарешті змогла видихнути та вивільнитися, оскільки на те, щоб зробити подібне зізнання, їй знадобився час. "Як я? Я видихнула з полегшенням. Я вивільнилися. Мені нема що приховувати. І це така легкість! Той сум, що жив всередині мене, розсіюється", - йдеться у публікації Марініної.

Читайте також: Вже звернулася до суду: молода кохана 83-річного Аль Пачіно розійшлася з ним після народження дитини.

Фото: instagram.com/valya.marinina

"У мене все добре. Було непросто, бо яку б я не очікувала реакцію, очікування і проживання це в моменті - різне. Дехто питає: а чого ти так довго мовчала? На кшталт "де ви були ці 8 років"? Йшла свій шлях. Не готова була ділитися. Я жива людина. Я не виходжу у сторіз поки заради своєї безпеки та безпеки доньки. Бо зараз до мого профілю прикуто чимало уваги і далеко не вся вона доброзичлива. Дякую за розуміння!" - також написала вона.

Наостанок жінка зауважила, що зараз всю свою енергію направляє на те, аби більше уваги приділити доньці та якомога краще облаштувати їх спільне життя за кордоном: "Я починаю слухати іншу музику. У мене зʼявляється енергія організовувати моє з донечкою життя за кордоном ще активніше і в радість. Усі сили зараз направляю сюди".

Фото: instagram.com/valya.marinina

Нагадаємо, про розлучення колишні закохані оголосили у жовтні 2022 року. Разом у шлюбі вони були 7 років, виховують доньку Емілію, яка народилася у 2016 році.

Читайте на тему: Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим.

Лише через рік після офіційного розставання Валентина публічно заявила, що під час шлюбу із актором стала жертвою домашнього насильства та тиранії з його боку. Спершу чоловік проігнорував звинувачення колишньої обраниці, а згодом сказав, що у такий спосіб вона прагне негативно вплинути на його кар'єру. Весною цього року Войтенко оголосив, що зустрічається з українською дизайнеркою Наталією Камінською.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті