Лайм

Навчила вірити в людей: Володимир Остапчук ніжно привітав кохану з першою річницею

Катерина Полтавська відповіла на привітання

Український телеведучий Володимир Остапчук, який днями відзначив своє 39-річчя, привітав Катерину Полтавську з першим спільним роком. Шоумен не уточнив, річницю чого вони з коханою святкують 4 жовтня, адже публічно про весілля пара не оголошувала.

Читайте також: Це моя людина: дівчина Володимира Остапчука розповіла про початок їхнього роману.

На особистій сторінці в Instagram він опублікував серію щасливих фотографій із молодою коханою та ніжно до неї звернувся.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"Коть, нам сьогодні 1 рік. Дякую, що навчила мене знову вірити в людей і в себе. Дякую, що своїм прикладом показуєш: власні цінності треба захищати. Дякую, що готова бігти, чекати, тримати, любити будь що. Дякую за твій гумор і ставлення до світу. Дякую за твою красу і перфектність Твоєї душі. Я тебе кохаю і вітаю з нами", - загадково написав Остапчук.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Полтавська відповіла на привітання у коментарях коротким "Кохаю тебе", а у "сторіз" написала свої приємності для Володимира.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

"У нас сьогодні рік. Сильно люблю тебе і дякую за все, що робиш дя менем, - звернулася до коханого 23-річна журналістка. - Душа моя, бажаю нам здійснення всього, що ми запланували, і йти рука об руку до кінця. За цей рік ми з тобою прожили маленьке життя, яке, я впевнена, нам вдасться і далі наповнювати теплом, любов'ю та турботою один до одного".

Фото: instagram.com/poka.tya

Полтавська назвала Остапчука "ідеальним чоловіком" із "відкритою та щедрою" душею. Також Катерина показала колаж з їхніх дитячих фото та написала: "Я завжди за тебе. Я завжди з тобою".

Фото: instagram.com/poka.tya

Стосунки з Полтавською у Остапчука почалися під час повномасштабної війни. Катерина раніше розповідала, що вони із Володимиром з'їхалися вже на другій зустрічі. У лютому 2023-го ведучий та журналістка показували загадкове фото з документ-сервісу "Готово", де можна швидко оформити шлюб. У соцмережах вони називають один одного сім'єю, але публічно одруження не підтверджували.

Наразі пара живе в орендованій квартирі та облаштовує заміський будинок у селищі "Золоче Прованс" під Києвом. Ділянка була придбана у шлюбі з Христиною Горняк, з якою телеведучий розлучився у жовтні 2022 року, і за документами ще належить екс-подружжю. За словами колишньої дружини Остапчука, шоумен не дотримується домовленостей і на переговори не йде, але вона сподівається врегулювати це питання без суду.

Читайте також: Більше не разом: колишня дружина Остапчука розійшлася з новим коханим.

До шлюбу з Горняк Остапчук протягом 13 років був одружений з Оленою Войченко, від якої має двох дітей – дочку Емілію та сина Евана-Олександра.

Раніше Катерина Полтавська показала, як почалися їхні стосунки з Володимиром Остапчуком.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria