Лайм

Оксана Байрак після втечі до Росії знімає новий фільм: у ньому грають актори з України

Зрадниця працює в РФ під новим ім'ям

Уродженка Сімферополя Оксана Байрак, яка під час повномасштабної війни втекла до Росії, знімає в країні-агресорці фільм для пропагандистського каналу. Окрім росіян у мелодрамі режисерки-зрадниці знімаються актори з України.

Про зйомки нової восьмисерійної картини, яка отримала назву "Дождь на исходе лета", у забороненій в Україні соцмережі розповів путініст Антон Батирєв. До речі, російський актор багато років знімався в українських серіалах, а після початку російського вторгнення розмістив у себе в Instagram допис на підтримку країни-агресорки.

Читайте також: Всім це казала: Тишкевич розповіла про бажання Оксани Байрак вийти заміж за Путіна.

Фото: instagram.com/ksanabayrak

Пропагандист, який отримав роль у картині режисерки-зрадниці, розмістив фото кінотарілки з назвою фільму та складом знімальної групи. Серед акторів вказано киянку Ірину Кобзєву, одесита і сина народного артиста України Георгія Дрозда Максима Дрозда, акторку Ларису Удовиченко, яка мріяла про квартиру в Одесі.

Фото: vk.com/anton_batyrev

Оксана Байрак, яка заявлена режисеркою фільму, на тарілці вказана під іншим ім'ям - Фрося Касьян. Втім, назва її продюсерської кіностудії "Студія Байрак" не змінена. У коментарях люди жартують, що Байрак у Пітері працює "під прикриттям".

Фото: kino-teatr.ru

Оксана Байрак завжди мала проросійську позицію. У 2006 році українська режисерка балотувалася у депутати Верховної Ради України у списках "Партії Політики Путіна" (з 2009 року - "Русь Єдина").

У 2013-2014 році Байрак засудила Євромайдан, а після анексії Криму та початку війни на Донбасі виїхала до РФ та працювала на російському ТБ. У соцмережах вона заявляла, що "Україна сама знищує своїх людей" та повторювала кремлівські наративи про "братні народи".

Також Байрак публічно стала на захист Сніжани Єгорової, яка відкрито підтримала війну в Україні, та виступала проти українського дубляжу.

Фото: instagram.com/ksanabayrak

Раніше актриса Наталка Денисенко порадила СБУ зайнятися Оксаною Байрак через її слова про війну.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євробачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona впала на репетиції перед "Євробаченням-2024": в якому стані реперка

alyona alyona впала під час генеральної репетиції на Євробаченні-2024 - реперка запевнила, що почувається добре - відео

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита