Лайм

Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе після 7 років шлюбу

Шлюб розпався у 2022 році

Віра Брежнєва розлучилася з Костянтином Меладзе після 7 років шлюбу. Про це українка, яка тривалий час жила і працювала в Росії, повідомила в Instagram.

"Війна, розлучення, трансформації, подяка, музика та голос… все це у моєму першому міні-альбомі українською мовою "Дякую"", - прокоментувала співачка свій музичний реліз.

Читайте також: Меладзе у Куршевелі запитали про війну в Україні під час вечірки з дружиною заступника Шойгу.

Фото: https://www.instagram.com/meladzemusic/

Також інформація про особисте життя Віри Брежнєвої оновилася на Вікіпедії. У статті йдеться, що шлюб із Меладзе тривав до 2022 року, а причиною розлучення стала повномасштабна війна в Україні.

Віра Брежнєва та російський композитор Костянтин Меладзе офіційно одружилися у 2015 році. Спільних дітей у екс-пари не було, Брежнєва є матір'ю двох дочок від минулих стосунків – 22-річної Софії та 14-річної Сари. Костянтин Меладзе має трьох дітей від шлюбу з Яною Меладзе: 23-річну Алісу, 19-річну Лію та 18-річного Валерія.

Віра Брежнєва після початку повномасштабної війни виїхала з Росії до Італії. Вона засудила агресора та займалася волонтерством. Нині співачка веде соцмережі та співає українською мовою. Костянтин Меладзе мовчить про війну в Україні та продовжує випускати пісні для росіян.

Незважаючи на свою нинішню позицію, Віра Брежнєва зіштовхнулася із засудженням багатьох українців. У 2019 року в інтерв'ю російському пропагандисту Манчурова вона заявляла, що не вважає себе українською співачкою.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям