Лайм

Поки Віра Брежнєва їздить у Київ, її чоловік Меладзе продовжує випускати пісні для росіян

Композитор заробляє гроші в країні-терористці

Костянтин Меладзе, чия дружина Віра Брежнєва нещодавно приїжджала до Києва, продовжує працювати на Росію. Композитор написав пісню "Почему я?", яку виконав у дуеті з колишною солісткою гурту "ВІА Гра" Софією Тарасовою.

Читайте також: Він дуже тяжка людина: Приходько розповіла про психологічні наслідки після співпраці з Меладзе.

Продюсер, який жодного разу публічно не висловився про напад Росії на Україну, розмістив трек на всіх можливих російських стрімінгових майданчиках, про що поспішно повідомив в Instagram.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Варто зазначити, що 22-річна Софія Тарасова, яка зараз виступає сольно під псевдонімом SOFA, родом із Києва. Дівчина брала участь у шоу "Голос. Діти", де була у команді Тіни Кароль. Перемогла в українському національному відборі на "Дитяче Євробачення 2013" та фіналі конкурсу посіла друге місце.

Фото: instagram.com/meladzemusic

У 2018 році Тарасова поїхала вчитися до РФ, того ж року стала учасницею російського шоу "Голос". У 2020 році увійшла до складу гурту "ВІА Гра", де співала до 2022 року.

Фото: instagram.com/sofia_tarasova

Костянтин Меладзе після 24 лютого 2022 року зник з медійного простору і ніяк не коментує війну, яку Росія розв'язала в Україні. Таку мовчазну позицію росіяни сприйняли як підтримку України та у жовтні зняли його пісні з усіх своїх радіостанцій, як і пісні Пугачової, яка виїхала до Ізраїлю.

Фото: instagram.com/meladzemusic

Віра Брежнєва засудила злочинні дії російської влади в Україні та відмовилася від гастролей у країні-терористці. У березні 2022-го співачка розповідала, що вона знаходиться в Італії та волонтерить в одному з пунктів гуманітарної допомоги. При цьому Брежнєва продовжує співати російською мовою.

Раніше Анастасія Приходько присоромила Віру Брежнєву, яка співає російською з прапором України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil