Лайм

"Патріотка" повернулася: в мережі захейтили Віру Брежнєву, яка відвідала Київ вперше за час війни

Співачка приїхала в Україну та нарвалася на хейт

В період повномасштабного вторгнення РФ в Україну Віра Брежнєва живе та волонтерить в Італії. Днями співачка, яка до 24 лютого 2022 року будувала кар'єру в Росії, приїхала до Києва. У артистки та її чоловіка-композитора Костянтина Меладзе, який мовчить про війну, в українській столиці є нерухомість.

На особистій сторінці в Instagram виконавиця опублікувала ролик із київського залізничного вокзалу, на кадрах якого можна побачити, як її зі соняшниками зустрічають друзі, серед яких – український дизайнер Іван Фролов. "Мій сонячний Київ. Мої чудові друзі. Моя найочікуваніша подорож", - підписала відео співачка.

Читайте також: Вже вище мами: Віра Брежнєва показала фото з 22-річною дочкою, яка мешкає в США.

Фото: instagram.com/ververa

Підписники замість теплого прийому накинулися з критикою, вони не повірили в щирість її емоцій. Також коментатори згадали слова Брежнєвої про "не українську співачку".

"Я українською співачкою не була, тому що я не брала там участі в жодній "Пісні року". Так вийшло, що мене сама Україна не сприймала українською співачкою. Плюс вважається, що для того, щоб бути українською співачкою, у тебе мають бути пісні українською. У мене їх немає", - заявляла Брежнєва у 2019 році в інтерв'ю пропагандисту Манучарову.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vera Brezhneva (@ververa)

"Через півтора року "патріотка" нарешті приїхала", "Ну так, півтора року чекала щоб зрозуміти у що перевзутися", "О, "патріотизм" додому повернувся", "А чого приперлася? Набридло Європою та Туреччиною мотатися?", "Цей вантаж нам не потрібен", "Показові виступи. А як же слова "Я не українська співачка"? Ох вже ці перевертні, патріоти вони так собі, не вірте їм", - пишуть коментатори.

Читайте також: Анатолій Анатоліч прокоментував позицію Віри Брежнєвої та її слова про "не українську співачку".

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Фото: instagram.com/ververa

Віра Брежнєва тривалий час працювала та жила в Росії, але після військового вторгнення РФ в Україну відмовилася підтримувати злочинні дії російської влади. У своєму блозі вона звернулася до шанувальників із Росії та закликала їх зупинити війну, адже в Україні на російську армію не чекають.

Співачка час від часу публікує у соцмережі кадри наслідків російських обстрілів і волонтерить в італійському пункті гуманітарної допомоги. Відомо, що Брежнєва і Меладзе не живуть у Москві близько чотирьох років - подружжя купили будинок у маленькому містечку на півночі Італії, оскільки дуже "захотілося осісти там" .

Фото: .instagram.com/ververa

"На сьогоднішній день основний дім саме там, на півночі Італії. Якийсь магнетизм там є, хочеться там оселитися. Я так само оселився в Києві, 1998-го. І зараз, через 20 років, ми з дружиною оселилися у томі місці, яке дуже сподобалося. Захотілося осісти там", - розповідав Меладзе у 2019 році. Композитор додав, що його діти живуть у Києві, дружина – в Італії, а він працює на дві країни – Україну та Росію.

Після 24 лютого 2022 року Костянтин Меладзе зник із медійного простору і ніяк не коментує розв'язану Росією війну в Україні. Таку мовчазну позицію росіяни сприйняли як підтримку України та зняли його пісні з усіх своїх радіостанцій, як власне і пісні Пугачової, яка виїхала до Ізраїлю.

Читайте у нашому матеріалі, куди зникла Надія Мейхер, чий чоловік під час війни продовжує вести бізнес у Росії.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита