Лайм

Відчуваю себе вільною: Емеральд повідомила про розлучення з чоловіком та натякнула на причину

Жінка зробила офіційну заяву в соцмережах

Українська захисниця Євгенія Емеральд повідомила про розлучення із чоловіком-військовим Євгеном Стипанюком. У соцмережах вона розповіла, що справа не у банальній причині на кшталт "побутової" чи "розбіжності у характерах", а все "значно серйозніше".

В Instagramуу українка озвучила деякі подробиці. Зокрема й те, що наразі не може офіційно отримати розлучення, оскільки їхній спільній з Євгеном дочці ще не виповнився рік. "Офіційно. Це – розлучення. Де-факто я вільна жінка, але згідно з законодавством не можу отримати розлучення, поки дитині не виповнився один рік. Та головне, що я відчуваю себе просто вільною", - зазначила вона у пості.

Читайте також: Головне, щоб були щасливі: Добринін прокоментував своє розлучення з Квітковою.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

У stories жінка натякнула підписникам, що справа саме у поведінці Стипанюка. "Як ви ставитесь до того, що типу військова людина, яка тусить у Києві (публікує це в Instagram), купує дорогу автівку і хизується цим на весь Інтернет? Чи ок це? Чи на часі це? Чи мають командири на таке звертати увагу? Чому за документами людина на нулі, а по-факту в салоні авто, МРЕО, гуляє? Я жодного такого військового не бачила, окрім одного… Машину в Києві купувати ок, а як в суд з'явитися, то він на нулі і пише заяви, що не може бути в Києві, і справу призупиняють…", - йдеться у одній із stories-публікацій.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Пізніше Емеральд оприлюднила листування із користувачами мережі, де одна із підписниць зазначила, що бачила "його" у Крюківщині. Ймовірно, що згадується саме Євген. Як відомо, він живе в одному із ЖК, розташованому на території села. Ще донедавна Євгенія теж мешкала там, проте влітку перебралася до іншого житла. "П'ятизірковий готель на нулі просто в ЖК у Крюківщині. Люди ж не дурні", - прокоментувала це Євгенія.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Стипанюк не став зволікати із відповіддю і опублікував кадр, на якому нібито знаходиться у Лимані Донецької області. "Мій п'ятизірковий готель зі всіма зручностями… справжня романтика, ще й у комплект входять миші, які бігають по тобі", - заявив військовий.

Фото: instagram.com

Читайте на тему: Віра Брежнєва підтвердила, що розлучилася з Костянтином Меладзе після 7 років шлюбу.

Емеральд не залишила без уваги ці заяви екс-коханого та зауважила, що у Лимані поганий зв'язок, тому людина, яка справді перебуває там, не може постійно бути у мережі. На додачу вона знову оприлюднила скріншоти листування із підписниками, де ті запевняють, що бачили її колишнього обранця у столиці.

Нагадаємо, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк, які обидва є військовими, відіграли весілля у жовтні минулого року. У квітні цього року у них народилася донька, яку вони назвали Афіною. Вже влітку захисниця почала натякати у соцмережах, що у стосунках з чоловіком у неї не все добре. Зокрема, яскравим доказом цьому є факт, що вона видалила усі спільні фото із ним.

Емеральд з маленькою дочкоюФото: instagram.com/emerald.evgeniya

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті