Лайм

Всі живі-здорові: Остап Ступка заявив, що історія з "п'яною" ДТП незабаром закінчиться

Актор називає аварію "випробуванням"

Остап Ступка у квітні 2023 року скоїв ДТП у Києві. Тоді ЗМІ повідомили, що актор у стані алкогольного сп'яніння влетів на своєму Range Rover у припаркований Mitsubishi, 38-річний водій якого потрапив до лікарні із серйозними травмами.

Остап Ступка перебував під нічним домашнім арештом протягом трьох місяців, після чого мав постати перед судом. Наразі невідомо, наскільки змінилося його становище, але в інтерв'ю Віктору Полторацькому на YouTube-каналі Дмитра Гордона він сказав, що історія "невдовзі завершиться".

Читайте також: Дмитро Ступка в США "посумував" за Україною та нахамив мамі відомого захисника "Азовсталі".

Фото: Instagram

"Вона скоро закінчиться, я скажу так. Технологічно вона скоро закінчиться. Дякую Богу, що всі живі-здорові, все добре. Залізо - це така справа, - заявив актор. - Я думав, що це таке? Чому раптом воно? Думаю, може, це якийсь виклик мені. Ні, не виклик, це випробування".

Ступка, як і раніше, не визнає своєї провини в тому, що сів за кермо у нетверезому стані. Актор вважає те, що сталося, "випробуванням" та "нещасним випадком". Тим часом у червні 2023 року потерпілий чоловік у коментарі ТСН розповів про важкі равми, які отримав у ДТП.

"Мене витягли з авто, я отямився через три дні в лікарні. Я був у реанімації. У мене травма стопи, п'ять переломів. Мені туди закрутили шурупи, пластину поставили. Черепно-мозкова травма, тяжкий крововилив у голову був. У животі був крововилив. Півтора літра крові була втрата, - сказав чоловік на ім'я Ярослав. - Органи деякі трохи полопалися, але все на місці залишилося".

Читайте також: Усі учасники живі: Даша Квіткова розповіла про ДТП з елітними авто у Києві.

Незважаючи на серйозність події, Остап Ступка незадоволений реакцією спільноти на свою провину.

"Людина публічна, і треба ж її захейтити. Просто я думаю, звідки це? Що це за люди, які сидять і пишуть ці нісенітниці, поливають брудом? Напевно вони в театр не ходять, а може й ходять. Ходять у кіно, чи не ходять, телевізор дивляться. Може це спосіб самовираження? Але є й інші способи самовираження, більш гуманістичні, ніж ненавидіти одне одного, - сказав він. - Наше суспільство навпаки має згуртуватися, підтримувати одне одного в будь-яких обставинах, навіть якщо стаються якісь випадки. Тому що ми насправді всі під Богом ходимо".

Раніше Остап Ступка розповідав про життя після ДТП, яке здійснив у нетверезому стані.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео