Лайм

Головне, щоб були щасливі: Добринін прокоментував своє розлучення з Квітковою

Шлюб пари тривав 2,5 роки

Нікіта Добринін і Даша Квіткова оголосили про розставання у січні цього року. Блогерка одразу дала інтерв'ю, де розкрила свою історію, а ведучий детально розлучення не коментував, лише повідомляв у соцмережі про офіційне закінчення "непростого періоду в житті".

У коментарі "Неймовірній правді про зірок" Добринін відповів на запитання щодо причин розлучення з дружиною. "Таке трапляється іноді. Війна, стреси, інші умови, які трапляються у пар, кризи... по-різному пари їх проходять. Головне, щоб ви були щасливі. Можливо, вже поокремо, але ви були щасливими", - сказав Нікіта.

Читайте також: "Холостяк", але не Добринін: кого запідозрили у романі з Квітковою після ДТП у Києві.

Фото: instagram.com/kvittkova

Щодо їхньої спільної дитини Добринін сказав, що вони з Квітковою порівну беруть на себе відповідальність за 2-річного сина.

"Ми обидвоє батьки. Тому маємо знаходити правильні виходи з різних ситуацій. Тому що йдеться не про твоє его, а саме про дитину. Це непросто, але це заслуга обох", - додав ведучий.

Раніше Нікіта розповідав, що вони з Дашею мирно і без судів урегулювали всі юридичні питання, з урахуванням інтересів дитини.

Фото: instagram.com/kvittkova

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомилися у 2019 році на шоу "Холостяк", де ведучий був героєм, а блогерка - учасницею, а згодом й переможницею. Вони стали єдиною парою українського реаліті, яка збудувала сім'ю після проекту.

У 2020 році закохані зіграли розкішне весілля в Києві, а через рік у них народився первісток - син Лев. За життям красивої сім'ї спостерігали мільйони користувачів на їхніх сторінках в Instagram.

На початку повномасштабної війни Даша і Нікіта повінчалися й казали, що замислюються про другу дитину, але в січні 2023-го приголомшили новиною, що більше не живуть разом.

Фото: instagram.com/kvittkova

З того часу Квітковій приписують романтичні стосунки з різними чоловіками, а нещодавно блогерка зізналася, що знову щаслива в особистому житті. Добриніна запідозрили у романі з українською моделлю.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото