Лайм

Гризуть думки: Остап Ступка розповів про життя після ДТП, яку скоїв напідпитку

Артист дав перше інтерв'ю після скандальної аварії

На початку квітня Остап Ступка у стані алкогольного сп'яніння скоїв ДТП у центрі Києва, внаслідок якої постраждала людина. Актор три місяці перебував під нічним домашнім арештом і незабаром постане перед судом. Весь цей час артист неохоче коментував те, що сталося, але потім дав інтерв'ю, в якому розповів, чи вважає себе винним і як живе після аварії.

У розмові з Олексієм Сухановим актор заявив, що щодня думає про те, як вирішити ситуацію та зрештою забути. Однак, щоби забути, за словами Ступки, потрібно її залагодити "в душі потерпілого" і "в його душі".

Фото: instagram.com/suhanov.official

"Я кожен день про це думаю. Кожен день. Мало того, кожної секунди я про це думаю. Я намагаюся хоч якось відволікатися: у роботі, у кіно, дивитися фільми, читати книжку, слухати музику. Але все одно ці думки повертаються і гризуть тебе", - зізнався народний артист.

За кілька днів після ДТП Ступка вже вийшов на сцену. Актор згадав, як прийшов на репетицію та вперше подивився в очі колегам.

"Я просто очі не міг підняти. Я підійшов до них, зміг підійти, вибачитися. Вони абсолютно адекватно. Вони мене підтримали, скажімо так, щоб я тримався", - розповів Остап.

Читайте також: Ситуація засмутила всіх: у театрі Франка висловилися про аварію, яку влаштував Остап Ступка.

Перед початком вистави артист хотів вийти до глядачів на авансцену та вибачитись за цей "нещасний випадок", проте йому не дозволив режисер.

"Я підійшов до режисера порадитися з ним, він каже: "Ні-ні-ні. Не збивай глядачів. Не вплутуй у це глядачів, які прийшли подивитися прем'єрну виставу", - розповів Ступка і додав, що глядачі на поклоні прийняли його оваціями та квітами.

Остап Ступка заявив, що не вважає себе злочинцем, а аварію, яку скоїв у стані алкогольного сп'яніння (прилад Драгер показав 1,62 проміле за допустимих 0,2), називає "нещасним випадком".

Фото: instagram.com

"Адже я не злочинець. Я на першому судовому засіданні сказав, що це якийсь фатум і зла доля, не знаю що це таке", - висловився артист.

Ступка вважає, що ця ситуація йому була дана, щоб "нарешті прийшло якесь розуміння у 55 років". "Це шанс, розуміння, знак, образ... може бути все, що завгодно. Я думаю, що у такий жорстокий спосіб доля чи батько з небес або ще хтось сказав: "Зупинися", - резюмував артист.

Нагадаємо, аварія сталася пізно увечері 4 квітня у Києві. Остап Ступка на своєму позашляховику Range Rover виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припарковану Mitsubishi. За кермом легковика перебував 38-річний чоловік на ім'я Ярослав, який внаслідок аварії отримав травми та був госпіталізований.

Раніше постраждалий у ДТП з Остапом Ступкою розповів про реабілітацію та обіцяну допомогу від актора.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі