Лайм

Ольга Сумська несподівано вшанувала пам'ять актора-зрадника Голубовича, який помер у Луганську

Акторка здивувала публікацією у соцмережі

Ольга Сумська вшанувала пам'ять актора-колаборанта Михайла Голубовича, який помер 9 жовтня. Українська артистка тужить за колегою-зрадником, який незадовго до смерті отримав від Володимира Путіна звання Заслуженого діяча мистецтв РФ.

В Instagram-історіях скорботна Сумська опублікувала кадри з фільмів, де знімався Голубович, і написала: "Полетів у засвіти Михайло Голубович. RIP. Світла пам'ять".

Читайте також: В Криму померла мати співачок з дуету "Анна-Марія", яку звинувачували в колабораціонізмі.

Фото: instagram.com/olgasumska

Уродженець Черкащини Михайло Голубович довгий час був обличчям українського кіно, на його рахунку понад 70 ролей у кіно. У 1960 році актор переїхав до Луганська, де очолив управління культури та мистецтв Луганської обласної державної адміністрації. Однак після підтримки Віктора Януковича під час Помаранчевої революції був знятий з цієї посади.

Після вторгнення Росії в Україну у 2014 році Голубович перейшов на бік окупантів. Актор-колаборант почав працювати на маріонетковий уряд "ЛНР", був нагороджений відзнаками та званнями цього терористичного угруповання. До листопада 2022 року був депутатом так званої "ЛНР".

Також читайте: Народна артистка України перейшла на бік росіян: їй загрожує до 12 років ув'язнення.

Михайло Голубович був включений до санкційних списків України, Євросоюзу, Канади, Великої Британії, Японії, Швейцарії за дії, які дестабілізують Україну та загрожують її територіальній цілісності, суверенітету та незалежності.

Фото: Скріншот

Раніше Ольга Сумська присоромила Ігоря Кондратюка, який стягує борг із військової зарплатні Козловського. Підписники нагадали акторці, що перед законом усі рівні.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil