Лайм

Перейшов межу: Сумська присоромила Кондратюка, який стягує борг з військової зарплатні Козловського

Актриса відреагувала на допис Вадима Лисиці

Днями Вадим Лисиця заявив, що Віталій Козловський віддає більшу частину своєї військової зарплатні своєму колишньому наставнику Ігорю Кондратюку. Ольга Сумська назвала "ганьбою" дії продюсера, який стягує борг з воїна Національної Гвардії України.

"Яка ж страшна ганьба! Стягувати останні гроші з нашого знаного співака, військового, волонтера Віталія Козловського під час війни! Кондратюк давно перейшов межу в цій темі! Думали, хоча б в цей страшний час прийде до тями і зупиниться… Але ні. Чи не стануть ці гроші, які він забирає у людини, поперек горла?", - відреагувала акторка на допис Лисиці.

Читайте також: Не так уявляв своє життя: Віталій Козловський показав бліндаж, у якому живе з побратимами.

Вадим Лисиця і Віталій Козловський Фото: facebook.com/osumska

У коментарях Вадим Лисиця додав, що з погляду закону ситуація зрозуміла, але з морального боку – "не дуже красива". Артистка підтримала продюсера. "У тому й то річ, що Кондратюк міг би давно забрати справу з суду і бути людиною. Але ці якості йому не притаманні...", - написала Сумська.

Фото: facebook.com/osumska

Підписники нагадали Ользі, що перед законом всі рівні, а акторка, захищаючи Козловського, який порушив авторські права, "риє яму собі та іншим творчим людям".

"Це не той випадок. Це все просто помста та суцільний сором. Завжди є шляхи до порозуміння, тим більше, в цей жахливий період! Знаючи, що це єдина можливість заробити для людини, тим більше військового!", - відповіла Сумська.

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Також були й ті, хто підтримав Ольгу Сумську.

"Навіть війна людей не змінює", "Кондратюк - це вже давно розчарування! Він ганьбить себе з кожним разом все більше і більше. Дуже неприємна особистість", "Щоб йому поперек горла встали ці гроші, ганьба", "Може, і за законом, але точно не по-людськи", "Не по-людськи. Кондратюк не настільки бідна людина, щоб під час війни чинити підло. Ніяк не нажереться", - висловили іншу думку користувачі Facebook

Читайте також: Він би мене закотав у асфальт: Козловський розповів про борги перед Кондратюком.

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Фото: facebook.com/osumska

Нагадаємо, що після перемоги Віталія Козловського у телепроекті "Шанс" у 2003 році, Ігор Кондратюк зайнявся його продюсуванням. Після розірвання контракту у 2012 році продюсер заборонив артисту виконувати старі хіти. Проте співак продовжив співати всупереч забороні, за що отримав від колишнього наставника кілька судових позовів. Спочатку сума боргу становила 9 млн. гривень, а зараз – близько 2 млн. гривень.

"Бачить Бог, деякі переможці "Шансу" винні мені зараз більше, ніж Козловський. Але він єдиний, у кого не вистачило мізків зробити це по-людськи. Тому він і винен. Чесно кажучи, я не збираюся анулювати суди, які були. Це не про милосердя. Він свідомо порушував закон. Він за це був покараний судами. До того ж дуже легко", - висловився Кондратюк в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Ігор Кондратюк, Віталій Козловський Фото: Апостроф / instagram.com/vkozlovsky_music

Мають право тікати від війни: Кондратюк висловився про виїзд з України Ями, Винника та Потапа.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil