Лайм

Більше ніколи не побачимося: Даніель Салем повідомив про смерть сестри

У родині українського воїна трапилося горе

Колишній телеведучий і ресторатор, а нині військовослужбовець ЗСУ Даніель Салем, який раніше показував кадри своєї небезпечної роботи на фронті, поділився трагічною звісткою – померла його молодша сестра. Дівчині було лише 19 років.

Подробиць смерті він уточнювати не став, лише показав в Instagram теплі світлини з особистого архіву. На сімейних кадрах брат із сестрою позують за столом та біля багаття. Даніель написав, що давно не бачив своєї сестри і не може повірити в те, що її більше немає.

Читайте також: Величезна черга та оберемки квітів: яким було прощання з Ніною Матвієнко у Національній Філармонії України.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

"Мені не віриться! Ми давно не бачилися з тобою, але я не можу повірити в те, що ми більше ніколи не побачимось ... у цьому житті! Солодких снів тобі, моя сестра", - зворушливо звернувся Салем до своєї сестри, ім'я якої він не називає.

У коментарях висловлюють співчуття підписники, серед яких – українські знаменитості. Слова підтримки написали Леся Нікітюк, Юрій Горбунов, Оля Полякова, Саша Чемеров, Арам Арзуманян.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

39-річний Даніель Салем народився у сім'ї ліванця та українки з Одеси. У віці 6 років батьки перевезли його до Бейрута, де він закінчив школу, служив у ліванській армії, брав участь у бойових діях.

Деякий час Салем жив у Марокко, Туреччині, Єгипті, Франції та Канаді. Після повернення до Одеси закінчив медичний університет та отримав спеціальність хірург-офтальмолог. В Одесі Даніель працював офіціантом, барменом, а згодом відкрив кілька закладів. Був ведучим проекту "Кохання на виживання", реаліті-шоу "Хулігани", програми "Зірковий шлях". Брав участь у шоу "Танці з зірками" та "Голос країни".

З початком повномасштабного вторгнення РФ Даніель Салем став на захист України. Спочатку телеведучий служив у лавах територіальної оборони, а потім потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час своєї служби знаменитість неодноразово потрапляв під обстріл, а також отримав контузію та оглух на одне вухо.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Раніше Даніель Салем повідомив про розлучення з дружиною після 17 років стосунків.

Ще новини на тему:

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько