Лайм

Просила не плакати: дочка Ніни Матвієнко озвучила бажання співачки перед її смертю

Тоня Матвієнко передала мамині слова

11 жовтня у Національній Філармонії України відбулося прощання з Ніною Матвієнко, яка померла трьома днями раніше. Проводити співачку в останню путь прийшли тисячі людей, черга скорботних розтяглася на сотні метрів, і серед них було чимало знаменитостей: Дмитро Монатік, Олег Собчук, Соломія Вітвіцька, Анатолій Анатоліч, Влад Дарвін, солісти хору ім. Верьовки, мер Києва Віталій Кличко та багато інших.

Читайте також: Перенесла кілька операцій: колеги Ніни Матвієнко назвали ймовірну причину смерті співачки.

Фото: Роман Пєтушков

Перед журналістами, які також прийшли на прощання з артисткою, виступила її дочка Тоня Матвієнко. Стримуючи сльози, вона розповіла, що Ніна Митрофанівна просила рідних не плакати на похороні.

"Вона була прикладом. Мала дуже велике серце. Вона і є Україна. Я знаю, що вона мені чує, і я хотіла б подякувати, що виростила мені, що була моїм прикладом. І я дякую, що зробила такий внесок для України, - сказала співачка, поряд із якою стояв її чоловік Арсен Мірзоян і старша дочка Уляна. - Я слухатиму її пісні і знатиму, що вона поруч. Дякую їй за все. Вона дуже просила, щоб на похороні ніхто не плакав. Просила, щоб згадували що щось хороше".

Читайте також: Онука Ніни Матвієнко Уляна вразила неймовірною схожістю з покійною співачкою: фото.

Фото: скріншот

Ніна Матвієнко померла за 2 дні до свого 76-го дня народження. У неї залишився чоловік, троє дітей та онуки. Артистку пам'ятають за унікальний голос та чуттєве виконання народних та авторських пісень. Всю свою кар'єру вона популяризувала українську музику та культуру, вплинувши на ціле покоління вокалістів.

Фото: https://www.instagram.com/tonya_matvienko/

Могила Ніни Матвієнко знаходиться на Звіринецькому кладовищі в Києві, де поховано багато громадських та культурних діячів.

Раніше знаменитості вшанували пам'ять Ніни Матвієнко після її смерті.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil