Лайм

Сім'я її не тримала: Назар Задніпровський пояснив, чому Галина Безрук обрала Росію

Актор прокоментував зрадницьку позицію колишньої колеги

Українка Галина Безрук заплющила очі на війну і продовжила жити в Росії, пояснивши це тим, що "обрала сім'ю, а не батьківщину". Колега акторки з серіалу "Будиночок на щастя" Назар Задніпровський назвав справжню причину життя зрадниці в Москві.

У розмові з OBOZ.UA актор сказав, що ані чоловік-росіянин, ані донька, яка народилася в РФ, не тримали Безрук у країні-агресорці. Основна причина, чому артистка там залишилася – акторська кар'єра.

Читайте також: Від мене відвернулися: зрадниця Галина Безрук поскаржилася на колег в Україні.

Фото: instagram.com/galina_bezruk

"Пишуть, що вона обрала сім'ю, чоловік – російський актор. Ні, сім'я її не тримала. Там проблеми з чоловіком, вона сама розповідала – заглядає у чарку. Галина обрала роботу у Москві – в цьому причина", – пояснив Задніпровський.

Актор вважає, що Безрук могла спокійно повернутися в Україну, тим більше, що в Києві живе її мати, яка допомогла б з дитиною. "Ні, вирішила так вчинити", - обурився він.

Задніпровський додав, що викреслив Безрук зі свого життя, яка цинічно ходить на пропагандистські заходи у той час, як Росія обстрілює Україну, зокрема її рідний Краматорськ.

"Можна обрати роботу, але ніде не вилазити, а можна як Галя: коли росіяни бомбять її рідний Краматорськ, виходити на червону доріжку фестивалю Михалкова. Такими вчинками перекреслюється людина", - сказав актор.

Фото: instagram.com/galina_bezruk

Галина Безрук відома українському глядачеві за серіалами "Слуга народу", "Великі Вуйки" та "Будиночок на щастя". У 2015 році вона перебралася до Росії і почала працювати акторкою у Московському театрі мюзиклу. У 2016 році вийшла заміж за російського актора Артема Алексєєва, від якого народила доньку Василісу.

Після нападу Росії на Україну Безрук залишилася у країні-агресорі. Зрадниця скаржилася росЗМІ, що отримує "прокльони", на які вже перестала реагувати.

"Ті прокльони, які шлють, я їх вже навіть не читаю. Просто бачу перше слово і одразу блокую. Я навіть не розбираюся, у мене немає часу кожному диванному критику пояснювати ситуацію, яка склалася у мене. Якщо трохи поворушити мізками, абсолютно зрозуміло, чому я перебуваю там, де я є [в Росії]. Хто мій чоловік, хто моя дитина - якої вони національності. Я вибираю сім'ю. Я не вибираю батьківщину, я вибираю сім'ю. Найближчих мені людей - себе і сім'ю", - казала вона.

Фото: instagram.com/galina_bezruk

Раніше колишній цивільний чоловік Галини Безрук Сергій Стрельніков розповів, як його не взяли в армію.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття