Лайм

Я закохана: після розставання з росіянином Аліна Гросу розповіла про нові стосунки

Виконавиця не приховує, що почувається щасливою

Аліна Гросу, яка до початку повномасштабного вторгнення була у стосунках з росіянином Романом Полянським, розповіла про новий роман. Зокрема, співачка поділилася, що наразі зустрічається із обранцем, який вже встиг стати автором однієї з її відеоробіт.

На YouTube-каналі Гросу презентувала ліричну композицію під назвою "Сумую". У ролику вона з'явилася разом з коханим, проте його обличчя поки показувати не стала. Натомість шанувальники побачили лише руки чоловіка, а також, як він обіймає дівчину.

Читайте на тему: Аліна Гросу відповіла на чутки про пластичні операції - співачка готова пройти детектор брехні.

Фото: instagram.com/alina_grosu

"Це був один з рідкісних днів, коли нам вдалося романтично провести час. Зізнаюсь, ми тоді вперше дозволили собі вийти на таку прогулянку. По-перше, зараз не дуже доречно. По-друге, в обох багато роботи. Але, це була особлива дата для нас і тому вирішили зустріти її по-особливому. Вся романтика в простоті: в цінності спільного вечора, в обіймах, в поглядах, навіть дитячі атракціони піднімають настрій", - прокоментувала новий роман знаменитість.

Виконавиця також не стала уточнювати, коли саме почалися їхні стосунки. З Полянським вона була разом до лютого 2022 року. Після початку повномасштабної війни дівчина заявила, що залишається в Україні, у той час про свого обранця-росіянина не стала нічого говорити. Згодом артистка дала зрозуміти, що більше не разом із Полянським. Своєю чергою він продовжив ходити на заходи у Москві і робити вигляд, наче в Україні нічого не відбувається.

Весною цього року Гросу перебралася до США, де продовжує мешкати і нині. У Лос-Анджелесі вона навчається в Голлівудській школі акторської майстерності, займається музикою та продовжує працювати. Яку саме роботу знайшла Аліна за кордоном, поки залишається невідомим. Проте частину свого заробітку вона віддає на допомогу українцям, які відстоюють свою незалежність.

Читайте також: Аліна Гросу розповіла, як чоловік покинув її заради старшої жінки.

Нова відеоробота "Сумую" була знята на знаменитому пірсі Санто-Моніка, який свого часу став локацією для знімань всесвітньовідомих кліпів та фільмів, як от "Титанік", "Форрест Гамп", "Містер Бін" та інших.

"Ми зробили так, щоб у людини, яка дивиться, було відчуття, що вона поряд зі мною. Коханий спеціально для цього знімав телефоном з висоти очей. Для цього кріпили телефон йому на голову. До речі, треба уважно дивитися відеороботу, бо попри те, що мене знімав хлопець, можливо, у якомусь віддзеркаленні ви побачите його. Наші стосунки я відкривати не хочу, але зараз я закохана і бажаю поділитися своїми почуттями із шанувальниками", - також озвучила зірка подробиці стосунків з чоловіком.

  • Раніше Гросу назвала причину розлучення з росіянином Олександром Комковим, за якого вийшла заміж у червні 2019 року. Через рік пара подала на розлучення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Найособливіший секрет: Ірина Федишин натякнула на третю вагітність у новому кліпі

Ірина Федишин втретє вагітна - співачка розсекретила свою вагітність у новому кліпі та показалася разом з чоловіком - відео