Лайм

Українка Таню Муіньо зняла оголеного Ленні Кравіца у відвертому відео

Музикант презентував сміливу роботу

Режисерка з України Таню Муіньо продовжує співпрацювати з топовими світовими зірками. Після Гаррі Стайлса українка зняла кліп для американського співака Ленні Кравіца на його новий трек TK421. У ролику 59-річний рок-музикант з'являється оголеним, через що YouTube обмежив його перегляд для неповнолітніх.

В Instagram кліпмейкер показала кадри зі зйомок і написала: "З першого дня і досі, кожен момент роботи з тобою, Ленні, був особливим. Дякую за цю подорож". У "сторіз" Таню показала спільне фото із зіркою.

Читайте також: Українка Таню Муіньо зняла кліп на нову пісню Елтона Джона та Брітні Спірс: відео.

Фото: instagram.com/tanumuino

Ленні Кравіц постає у кадрі повністю оголеним, а інтимну зону закривають предмети інтер'єру або рука співака. Музикант красується рельєфом свого преса, і такому тілу може позаздрити кожен. Шанувальники захоплюються формою співака і не можуть повірити, що скоро йому 60.

Читайте також: Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки: співачка вразила стрункою фігурою в купальнику.

Фото: instagram.com/tanumuino

Компліменти дісталися й Таню Муіньо, яка створила черговий шедевр.

"Чудова робота Таню Муіньо! Ленні як завжди - неперевершений!", "Круто. Енергетика як і раніше на рівні", "О май гад! Який кайф! Втілення моїх фантазій у неймовірному кадрі (і не лише моїх)", "Це найкраще, що я бачила", "Таня - гордість, Ленні, Боже, слова зайві", "І знову наша талановита Таню створила легенду. Неймовірна та талановита", - пишуть підписники у коментарях.

Фото: instagram.com/tanumuino

Уродженка Одеси Таню Муіньо в Україні знімала музичні відео для MONATIK, "Время и Стекло", Наді Дорофєєвої, Мішель Андраде, Макса Барських, Віри Брежнєвої. Пізніше талант українки розглянули закордонні артисти - Yungblud, Post Malone, Weeknd, Cardi B, Lil Nas X, Lizzo Doja Cat.

Знятий нею кліп Attention для Doja Cat був номінований на премію MTV Video Music Awards 2023.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео