Лайм

Дженніфер Лопес виповнилося 54 роки: співачка вразила стрункою фігурою в купальнику

Співачка відсвяткувала день народження галасливою вечіркою

Дженніфер Лопес пишається не лише тілом 50-річного чоловіка Бена Аффлека, а й своєю фігурою – і цілком по праву. У 54 роки співачка виглядає чудово і може дозволити собі носити відвертий одяг.

24 липня акторка відсвяткувала день народження і вкотре довела, що виглядати красиво та доглянуто можна у будь-якому віці. Як іменинниця виглядала у свій день можна побачити на опублікованих в її Instagram знімках.

Фото: instagram.com/jlo

Спочатку Дженніфер з'явилася на вечірці в ефектній сукні з відкритою спиною та глибоким декольте, яку пізніше змінила на купальник.

Читайте також: Дженніфер Лопес показала бездоганну фігуру у відкритій сукні на Met Gala 2023: фото.

Фото: instagram.com/jlo

Зірка з'явилася перед гостями у чорному бікіні з абстрактним принтом, додавши до образу масивні прикраси та капелюх. Поверх вона одягла напівпрозору накидку з малюнком, який повторює принт купальника.

Фото: instagram.com/jlo

Фото: instagram.com/jlo

Також Лопес показала, як готувалася до святкування свого 54-річчя. Дженніфер зробила фото у гримерці, де зображена в білосніжній білизні та шовковому халаті. У кадрі співачка демонструє свою струнку фігуру, якою пишається та зачаровує оточуючих. Зірка не раз зізнавалася, що зараз подобається собі більше, ніж у молодшому віці.

Фото: instagram.com/jlo

"54 роки, а виглядає як 24. З Днем народження, красуня", "Як можна з кожним роком ставати ще красивішою?", "Ти виглядаєш ідеально", "Ви впевнені, що вам 54? Така красива і виглядаєте десь на 34", "Неймовірна красуня", - захоплюються підписники Джей Ло.

Минулого року Дженніфер Лопес на честь свого дня народження повністю роздяглася і показала бездоганне оголене тіло.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків