Лайм

Марсель став іншим: Тимур Мірошниченко з дружиною показали фото з названим сином у день знайомства

Пара активно ділиться подробицями сімейного життя

Тимур та Інна Мірошниченки, які нещодавно охрестили названого сина в Михайлівському соборі, показали архівне фото із Марселем. Зокрема, вони поділилися першим спільним кадром з малюком, який їм вдалося зробити у дитячому будинку.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці подружжя в Instagram. Вони зізналися, що хоч робити знімки у день знайомства з дитиною не було дозволено, родина все порушила це правило, оскільки зрозуміла, що знайшла свого сина.

Читайте також: Хотіли ще й дівчинку: дружина Мірошниченка розповіла, що завадило їм усиновити одразу двох дітей.

Мірошниченки з сином у день знайомстваФото: instagram.com/timur.miroshnychenko

"Це фото ми зробили тишком-нишком 9 червня в день знайомства, бо фотографувати насправді не дуже дозволено. Але ми розуміли, що ми віднині разом на все життя, тому дуже хотіли зробити це фото, наші перші хвилини разом. Ми бачились тоді усього хвилин 30-40. Зустріч була не легка, бо навколо натовп дорослих (така процедура), він злякався. Але одразу пішов до нас. Одразу. За півгодини ми вже телефонували в Київ і казали, що знайшли сина", - йдеться у публікації Мірошниченків.

Для порівняння зіркова пара також оприлюднила кадри маленького Марселя зараз, після 4 місяців життя у повноцінній родині. Багатодітні батьки зауважили, що змінився не тільки їхній названий син, але і вони самі.

"І от пройшло трохи більше 4 місяців з того дня. Марсель став іншим. Ми стали іншими. Ми примножили любов на тисячу. І не уявляємо вже нашого життя без тебе, сину!" – написали батьки. У коментарях колеги та шанувальники зазначили, що дитина змінилася і виглядає щасливою завдяки турботі та любові своїх названих батьків.

Читайте на тему: Ріанна вперше показала новонародженого сина і розкрила його ім'я: фото.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Нагадаємо, стати офіційними прийомними батьками хлопчика Мірошниченкам вдалося влітку цього року. Дитина від народження має кілька діагнозів та відставання у розвитку. Однак раніше Інна Мірошниченко зазначала у інтерв’ю, що готова разом із партнером зробити усе від себе залежне, аби малюк отримав здорове та щасливе дитинство.

"Марсель - це якраз приклад того, як навчитися любити безумовно, бо любити дітей, яких ти народив, набагато легше. Вони ніби частина тебе, ти заклав туди в свої гени, і все, що є в твоїй дитині, воно колись було в тобі. А любити дитину, яку ти взяв із закладу, не так легко. Але коли ти говориш про безумовну любов, ти розумієш, що насправді вона абсолютно рівна для усього і для усіх. Цьому треба вчитися - це прекрасне відчуття, але воно іде в першу чергу від любові до себе", - висловлювалася про усиновлення Інна.

Фото: instagram.com/timur.miroshnychenko

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита