Лайм

Слова моїх побратимів: Михайло Панчишин розповів, що надихнуло його прийти на "Голос країни"

Воїн ЗСУ пройшов у суперфінал вокального шоу

Учасником 13 сезону "Голосу країни" став Михайло Панчишин із творчим позивним Ptashkin - переможець шоу "Х-фактор-8", а нині - ветеран війни. 25-річний воїн пройшов усі етапи проекту, і тепер побореться за перемогу в шоу у прямих ефірах.

В інтерв'ю "Фактам" фіналіст шоу зізнався, що прийти на вокальний проект його надихнули два побратима, які побачили, як він змінився після Бахмута.

Читайте також: Написав в окопі: як Михайло Панчишин зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

Фото: instagram.com/yanptashkin

"Був час, коли мені просто все було нецікаво. Тоді Ігор та Іоан сказали, що мені варто спробувати свої сили на "Голосі". Пояснили, чому це краще зробити зараз, - розповів Ptashkin. - І ось тепер співом та словами я можу нести користь для Збройних Сил України. Слова моїх побратимів, дійсно, спрацювали. Музика і та користь, яку вона несе, тепер змушує мене прокидатися і, як колись, нести пост. Хлопці на передовій дякують мені за пісні, і це змушує жити!".

Михайло Панчишин у Бахмуті потрапив під семиденне бомбардування міста. У ході бойових дій він отримав контузію, частково втративши слух. Воїн пройшов реабілітацію, але лікарям так і не вдалося повністю відновити його здоров'я.

Фото: instagram.com/yanptashkin

"Коли я знаходився там, найскладніше було прийняти те, що можливо звідти більше не вийти. А потім сталося моє поранення. Наші позиції обстрілювали сім днів, потім росіяни почали штурмувати. Ми прийняли 14-годинний бій. По нам летіло все підряд: кулі, міни, гранати, працював танк і обстрілював ворожий вертоліт. Після якогось з цих снарядів я знепритомнів, хлопці мене почали відкачувати, і я почав відчувати, що щось змінилося", - поділився спогадами Панчишин.

За словами бійця, перебуваючи під постійним обстрілом росіян, вони з побратимами думали, що вийти звідти вже не вийде. І лише тоді, коли вони "прийняли контактний бій та вийшли з пекла", у бійців з'явилася надія на майбутнє.

Фото: instagram.com/yanptashkin

Цієї неділі, 22 жовтня, на "Голосі країни-13" відбудеться другий епізод "крос-батлів", після чого стануть відомі імена всіх суперфіналістів сезону. Як пройшли перші "крос-батли" - дивіться у нашому матеріалі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші