Лайм

Переможець "Х-фактору" та воїн ЗСУ Михайло Панчишин пройшов у піфінал "Голосу країни-13"

Артем Пивоваров выбрал его в вокальных баттлах

8 жовтня завершився етап вокальних батлів на шоу "Голос країни-13". У 6 випуску за право потрапити до півфіналу змагалися учасники команд Наді Дорофєєвої та Артема Пивоварова.

Згідно з оновленими правилами батлів, вокалістів об'єднали у дуети та тріо. Вони виконували аранжування відомих пісень, а тренери та їхні зіркові радники обирали найкращих. З 20 учасників до півфіналу змогли потрапити лише 8 осіб – по 4 з кожної команди.

Читайте також: Написав в окопі: як Михайло Панчишин зворушив суддів "Голосу країни-13" авторською піснею.

В одному тріо боротися за перемогу під керівництвом Артема Пивоварова випало Олександрі Вдовиченко, Катерині Дигало та Михайлу Панчишину – переможцю шоу "Х-фактор", а нині – ветерану війни. Вони виконали хіт італійців Måneskin – I Wanna Be Your Slave, продемонструвавши справжній драйв та професіоналізм. Хоча всі троє виступили гідно, фаворитом Пивоварова став саме Михайло.

"Михайло, друже, ти є втіленням нашої незламної України, наших воїнів, нашого героїзму. Я пишаюся, що познайомився з тобою. Для мене цей вибір дуже складний. Я повинен дати шанс людині, яка сказала слова, що викарбувалися в моїй пам'яті: "Я тут не для того, щоб розповідати про себе, я тут для того, щоб розповідати про наших воїнів", - заявив зірковий тренер.

До початку повномасштабної війни Михайло Панчишин будував музичну кар'єру під псевдонімом Ptashkin, хоча за освітою є кухарем-кондитером.

Читайте також: Учасником "Голос країни-2023" став військовий ЗСУ, який підкорив мережу патріотичним хітом.

У 2017 році Михайло взяв участь у талант-шоу "Х-фактор", потрапив у команду Дмитра Шурова та переміг. Цікаво, що конкурентом Панчишина у фіналі вокального шоу був Юрко Юрченко, котрий і сам нині служить у ЗСУ. Панчишин обійшов досвідченого суперника за результатами голосування глядачів, а після перемоги записав пісню і зняв відеокліп.

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

Після 24 лютого 2022 року Михайло Панчишин поставив на паузу співочу кар'єру і став на захист Батьківщини. Він воював у гарячих точках, включаючи Ірпінь та Бахмут, отримав поранення, після чого 3 місяці провів у лікарні. Восени 2023 року Михайла було звільнено від служби за станом здоров'я. Нині він підтримує побратимів, виступаючи у шпиталях, а також займається волонтерством.

"Я хочу стати голосом невідомих героїв, які загинули в боях. Я хочу стати голосом країни, щоб підняти людей і щоб ми швидше виграли війну", - сказав Панчишин про свою участь у шоу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Велика честь для мене: Девід Бекхем розсекретив подробиці зустрічі з Чарльзом III

Девід Бекхем і Чарльз III зустрілися - про що говорили знаменитості та яку посаду отримав футболіст від британського монарха

Дмитро Удовиченко переміг на престижному музичному конкурсі у Бельгії: що відомо про скрипаля

Скрипаль Дмитро Удовиченко став першим українцем, який переміг на престижному музичному конкурсі імені королеви Єлизавети

Володимир Завадюк висловився про життя після камінг-ауту та показав романтичні фото з коханим

Володимир Завадюк розповів про життя після камінг-ауту - продюсер показав свого обранця та висловився про стосунки з мамою