Лайм

Хтось надто зірковий: Саша Чемеров пояснив, чому деякі артисти відмовляються їхати до військових

Музикант назвав дві причини такої поведінки українських зірок

За час існування "Культурного десанту" до ініціативи доєдналися багато українських артистів. Однак деякі зірки відмовляються від виступів поблизу передової.

В інтерв'ю "Інформатор-Україна" співзасновник проекту Саша Чемеров пояснив, чому, на його думку, колеги-музиканти не хочуть приїздити з концертами до воїнів ЗСУ.

Читайте також: Обіцяла і не приїхала: Коля Сєрга назвав співачку, яка не виступила перед бійцями близько до лінії фронту.

"У кожного свої причини. Хтось, мабуть, занадто зірковий до цього. Він боїться замаратися в цій емоції. Хтось боїться просто банально туди їхати, бо ми неодноразово бували під обстрілами, - сказав музикант. - Ми вже дали більше, 2500 концертів на даний момент, трошки більше навіть. Це досвід, нам вже не страшно будь-що. Може спочатку воно трошки там було, трошки ти не розумієш, що буде, але після двох-трьох виїздів все окей. Так воно є, життя, це війна, ти можеш не повернутися. Але сміливим і Бог допомагає".

Саша Чемеров Фото: instagram.com/sashachemerov

Раніше Саша Чемеров розповідав, що від виступів неподалік лінії бойових дій відмовлялася Тіна Кароль. Співачка кілька разів обіцяла заспівати перед захисниками, але жодного разу не дотрималася своєї обіцянки.

"Це був не один раз [коли Тіна обіцяла і не поїхала на фронт]. Три чи чотири рази так було. Крім цього, була ще обіцяна машина, яка не приїхала. Як я думаю, Тіна просто боїться, а її причину треба у неї запитувати, - говорив Чемеров. - Багато чого від Тіни Кароль було обіцяно, я не був учасником цих домовленостей, але я просто знаю, що нічого не вийшло".

Від виступів перед військовими також відмовлявся співак Антон Вельбой. Є й інші артисти, які не схотіли їхати на фронт, проте учасники "Культурного десанту" їхніх імен не називають.

"Багато відмовляється. Багато хто боїться. Це в основному ті зірки, які більшу частину війни знаходяться за кордоном", - пояснював один із засновників "Культурного десанту" Коля Сєрга.

Тіна Кароль, Антон Вельбой Фото: instagram.com/tina_karol/instagram.com/a.wellboy

Нагадаємо, "Культурний десант" – це підрозділ, який займається підтримкою морально-психологічного стану бійців. Його учасники їздять із концертами у гарячі точки, військові шпиталі та у деокуповані українські міста. Окрім Колі Сєрги та Саши Чемерова туди входять репер Ярмак, скрипаль Мойсей Бондаренко та поет Павло Вишебаба.

Ідея створити організацію Сергі та Чемерову прийшла влітку 2022 року після поїздки до військового шпиталю.

"Був перший червень після вторгнення, і Коля Сєрга мене запросив поїхати з ним в військову шпитальню. Ми зустрілися перед шпиталем, я йому кажу, ти впевнений, що нам треба це робити? Він каже, ну, зараз подивимось. Ми зайшли, провели трошки більше, ніж 4 години, ми ходили по палатах, спілкувалися з хлопцями, співали з ними, співали для них, спілкувалися з їх батьками, які були присутні там. І після того, як ми вийшли з шпиталю, я просто сказав, Колі, що нам треба робити серйозну організацію і розширятися. І з тих пір організація розрослася вже більше сотні людей приймає участь в цьому", - розповів Саша Чемеров про створення "Культурного десанту".

Коля Сєрга і Саша Чемеров Фото: instagram.com/sashachemerov

Раніше Коля Сєрга та інші артисти "Культурного десанту" висміяли росіян у пісні "Білгород": відео.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності