Лайм

Олег Сенцов отримав уламкове поранення на передовій: в якому він стані

Захисник вийшов на зв'язок у соцмережах

Український режисер, командир взводу 47 омбр "Магура" Олег Сенцов отримав чергове поранення на фронті. У соцмережах він повідомив, що уламок влучив йому в бік. На щастя, травма виявилася не важкою.

"Знов поранення, та знов не важке - спіймав уламок у бік", - написав чоловік на своїй сторінці у Facebook. Ніяких інших деталей він розповідати не став, а також цього разу обійшовся без фото.

Читайте також: Мене не мобілізували: Женя Галич розповів, як став офіцером ЗСУ.

Фото: acebook.com/oleg.sentsov

У коментарях користувачі мережі висловили Сенцову слова подяки та підтримки, побажали йому скорішого відновлення. "Нехай Господь береже", "Нехай Господь вас береже! Швидкого відновлення", "Швидкого одужання! І хай Бог береже", "Одужання скорішого. Бережіть себе", - зазначили юзери.

Режисер, як відомо, захищає нашу Батьківщину з перших днів великої повномасштабної війни. Спочатку він приєднався до ТРО, після чого потрапив до загону спецпризначенців, разом із якими працював на півдні України, під Гуляйполем, а також на Луганському та Донецькому напрямках. Наразі разом з побратимами чоловік воює поблизу Роботиного у Запорізькій області. Також відомо, що влітку цього року він отримав звання молодшого лейтенанта.

За час своєї служби на фронті Сенцов неодноразово отримував поранення та контузії. У вересні його підрозділ взяв одну з позицій російських окупантів на Запорізькому напрямку, і під час виконання бойового завдання чоловік отримав контузію. Тоді обійшлося без госпіталізації.

Читайте на тему: Взяв на себе відповідальність: репер Ярмак у ЗСУ став командиром підрозділу.

Фото: acebook.com/oleg.sentsov

У липні військовий разом з іншими захисниками потрапили під артилерійський обстріл. Медикам довелося евакуйовувати деяких бійців, оскільки вони зазнали важких травм. Уламки потрапили в обличчя, руку та ногу і Олегу, і він показав фото після отриманих поранень.

Окрім того, раніше в соцмережах режисер наголошував, що наразі на фронті нелегкий етап: "Не можу дивитися на кав'ярні, переповнені бородатими накачаними мужиками без однострою та пусті клітини в штатці свого підрозділу. Не хочу чути жарти про мелітопольську черешню та шашлики в Криму. Від нас до Криму, як до Місяця, але ми обов'язково подолаємо цей шлях", - писав він.

Фото: acebook.com/oleg.sentsov

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації