Лайм

Софія Ротару розкрила своє місцезнаходження у річницю смерті чоловіка: фото

Знаменитість вшанувала пам'ять коханої людини

21 рік тому, 23 жовтня 2002 року, обірвалося життя Анатолія Євдокименка - чоловіка відомої співачки Софії Ротару та керівника ансамблю "Червона рута". У річницю його смерті артистка приїхала на Байкове кладовище у столиці та відвідала могилу покійного обранця.

У Instagram-stories виконавиця оприлюднила відповідний знімок. На опублікованому фото можна побачити, як Ротару стоїть у чорній куртці, кепці та окулярах. "21 рік… без тебе…" - йдеться у підписі до зворушливого кадру. Проте і досі залишається невідомим, чи Ротару повернулася до України, чи продовжує жити за кордоном, про що раніше з'являлася інформація у мережі.

Читайте також: Акторка "Маски-шоу" Евеліна Бльоданс заявила, що Софію Ротару залякали в Україні.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

За Анатолія Євдокименка Софія Ротару вийшла заміж у 1968 році. У шлюбі у пари народився син Руслан. У жовтні 2002 року життя Анатолія обірвалося, на той момент йому було 60 років. За словами фахівців, причиною смерті стало ускладнення після другого інсульту, що стався за кілька місяців до трагедії.

Після смерті чоловіка виконавиця залишилася вірною коханню усього свого життя, і про стосунки з Анатолієм співачка згадує з особливим теплом: "Це була шалена любов! Я завжди була дуже ревнивою. Настільки кохала Толю, що мені здавалося, що коли зроблю один невірний крок навіть за тридев’ять земель, він все одно це відчує. Певно те, що ми кохали одне одного, було визначено на небі…".

Читайте на тему: Співала Кадирову українську пісню: репер у ЗСУ Ярмак різко розкритикував Софію Ротару.

Фото: instagram.com/sofiarotaru.official

Нагадаємо, Анатолій Євдокименко з 1971 по 1977 роки був артистом вокально-інструментального ансамблю "Червона рута" Чернівецької філармонії, а також (з 1971 р) керівником та режисером концертних програм Софії Ротару. У період з 1977 по 2002 роки був солістом Кримської філармонії (Сімферополь). Також займався естрадною обробкою українських народних пісень.

Фото: wikipedia

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Софія Ротару підтримала Батьківщину та висловила слова підтримки своїм співвітчизникам. Час від часу у соцмережах вона виходить на зв'язок зі своїми підписниками, де ділиться якимись думками чи фото, а також реагує на ракетні обстріли окупантами України.

  • Раніше ми розповідали, що означає прізвище Ротару. Дізнайтесь про походження і подивіться карту розповсюдження в Україні.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм складно радіти досягненням інших: які знаки Зодіаку заздрять чужому успіху

Астрологи назвали заздрісні знаки Зодіаку - Овни, Козероги, Леви та Скорпіони не вміють радіти успіхам інших

Що відомо про співака Baby Lasagna з Хорватії, якому прогнозують перемогу на "Євробаченні-2024"

Baby Lasagna претендує на перемогу у Євробаченні-2024 за прогнозами букмекерів - що відомо про артиста та його конкурсну пісню

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу