Лайм

Не через війну: Валерій Меладзе висловився про причину розлучення брата з Вірою Брежнєвою

Артист дав короткий коментар на цю тему

Російський виконавець грузинського походження Валерій Меладзе висловився про розлучення свого старшого брата Костянтина з українкою Вірою Брежнєвою. Нагадаємо, нещодавно артистка сама офіційно підтвердила розставання з обранцем, з яким була у шлюбі 7 років.

Тим часом Валерій заявив російським ЗМІ, що його брат "завжди був аполітичним" і причиною розриву стосунків пари стали ніяк не різні погляди у питанні війни. Меладзе-старший, як відомо, замовчує про російську агресію в Україні та продовжує випускати пісні для росіян. У той час Брежнєва заявила про підтримку Батьківщини та навіть якийсь час займалася волонтерством.

Читайте також: "Патріотка" повернулася: в мережі захейтили Віру Брежнєву, яка відвідала Київ вперше за час війни.

Костянтин та Валерій МеладзеФото: instagram.com/meladzemusic

"Ну як можна придумати таку маячню? Костя абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних", - висловився про розлучення закоханих Валерій Меладзе.

Віра не стала уточнювати причини розлучення з Меладзе, а лише підтвердила цей факт, коментуючи реліз українського міні-альбому "Дякую". Своєю чергою Костянтин Меладзе взагалі не поспішає публічно коментувати розставання з відомою українкою.

Нагадаємо, колишні закохані пішли під вінець у 2015-му році. Спільних дітей у них не було, однак Брежнєва виховує двох доньок від минулих стосунків: 22-річну Софію та 14-річну Сару. Тоді як Костянтин має трьох дітей від шлюбу з Яною Меладзе: 23-річну Алісу, 19-річну Лію та 18-річного Валерія.

Читайте на тему: Куди зникла Надія Мейхер, чий чоловік під час війни продовжує вести бізнес у Росії.

Костянтин Меладзе і Віра БрежнєваФото: instagram.com/meladzemusic

Що стосується самого Валерія Меладзе, то він у перші дні повномасштабного вторгнення опублікував пост, у якому написав про те, що Україні та Росії "потрібно сісти за стіл переговорів та припинити війну". Пізніше російський співак на одному із заходів у Дубаї сказав слова "Героям слава", після яких зіштовхнувся із критикою з боку росіян. Після цього з боку артиста послідувала заява про те, що вторгнення РФ в Україну - "конфлікт близьких народів, який потрібно вирішувати".

Меладзе, як відомо, у шлюбі із російською співачкою, колишньою солісткою гурту "Віа Гра" Альбіною Джанабаєвою. Пара узаконила свої стосунки у 2014-му році.

  • У квітні цього року Меладзе в Куршевелі спитали про війну в Україні під час вечірки з дружиною заступника Шойгу.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня